accordion menu jquery

Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Понеділок, 18 березня 2019 10:30

Переможц пітчингу проектів, який реалізовано за підтримки Кремінської міської ради, Британської Ради в Україні (проект «Активні громадяни») та благодійного фонду «Молода громада»

15 березня було визначено переможців пітчингу проектів, який реалізовано за підтримки Кремінської міської ради, Британської Ради в Україні (проект «Активні громадяни») та благодійного фонду «Молода громада».

Громада міста одна з перших в Україні створила інноваційний віртуальний простір співпраці, який дозволив поєднати зусилля мешканців, неурядових організацій, місцевої влади та бізнесу для розвитку громади. Протягом чотирьох днів для учасників конкурсу були проведені тренінги з проектного дизайну від Британської Ради, під час яких фасилітатори допомагали учасникам доопрацювати ідеї та надавали рекомендації стосовно їх реалізації. 15 березня 43 учасники пітчингу презентували доопрацьовані проекти конкурсній комісії, яка визначила 10 переможців:

  1. Кошелєва Оксана (проект «Велопарковки як елемент комфортного міського середовища»);
  2. Лопата Тетяна (проект «Спортвільхи»);
  3. Лебедєв Сергій (проект «Спортивний майданчик – основа здорового способу життя»);
  4. Логвіненко Тамара (проект «Здорові діти – наше майбутнє»);
  5. Редя Світлана (проект «Чисте довкілля»);
  6. Літвін Олена (проект «Чисте місто»);
  7. Симонов Андрій (проект «Привітне, доступне місто»);
  8. Бондаренко Андрій (проект «Розумний малюк»);
  9. Корнюхін Іван (проект «Обладнання майданчику збору ТПВ огорожею»);
  10. Бахмет Ольга (проект «Спортивний майданчик»).

Ми дуже вдячні всім за активну участь та креативні ідеї. У конкурс було заявлено багато цікавих проектів, які потребують особливої уваги, наприклад: «Щаслива людина», «Еко-табір – еко-школа», «Сміття сортуй – місто врятуй», «Бібліотека – нові можливості, нове життя», «Музейний простір без перешкод», «Грай, радій, одужуй», «Лабораторія пізнавального драйву» та багато інших. Але на жаль об’єм фінансування проектів лише 300 тис. грн., 200 тис. з яких – кошти міської ради та 100 тис. – Британської Ради. Наголошуємо, що до складу конкурсної комісії входили не лише представники від Кремінської міської ради, а й від Британської Ради у рівній кількості. Сподіваємося, що ваш запал не згас і у разі проведення подібного конкурсу ви будете таким ж активними і обов’язково візьмете у ньому участь.

 

Read 3238 times
Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG