accordion menu jquery

Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

П'ятниця, 15 березня 2019 16:10

Візит делегації представників Міністерства закордонних справ Норвегії, Посольства Норвегії, Північної Екологічної Фінансової Корпорації (НЕФКО)

14 березня до Кремінської міської ради завітала делегація представників Міністерства закордонних справ, Посольства Норвегії, Північної Екологічної Фінансової Корпорації (НЕФКО) та консалтингової компанії: Петер Баук – радник з питань співпраці і розвитку Посольства Королівства Норвегії в Києві, Гейр Інгве Германсен – старший радник Норвезького агентства з питань співпраці та розвитку Norad, Фінн Крістіан Нордлі – старший радник Міністерства закордонних справ Норвегії, Амунд Бейтнес – старший інвестиційний менеджер НЕФКО.
Метою зустрічі стало обговорення реалізації енергозберігаючого проекту у ДНЗ №1 «Ластівка» та подальшої співпраці спрямованої на виділення гранту для проведення капітального ремонту у ДНЗ №2 «Катруся». 
Під час зустрічі Юрій Прокопенко продемонстрував презентацію, яка допомогла гостям більше дізнатися про Кремінну та реалізовані проекти. Представники делегації були приємно вражені кількістю та масштабами вже завершених проектів у нашому місті. На знак подяки Юрій Прокопенко вручив грамоти учасникам делегації за плідну співпрацю.
По завершенню зустрічі гості разом з міським головою та його заступниками відвідали дитячі садочки «Ластівка» та «Катруся». 
Завідувач ДНЗ№1 «Ластівка» Анна Мацегора детально розповіла, які саме роботи були виконані під час реалізації проекту. Гості були задоволені результатом робіт, адже у порівнянні з опалювальним сезоном 2018 року споживання природного газу зменшилось на 30%, а електричної енергії на 26%. Та дуже важливо, що результат проекту радує маленьких вихованців дитячого садочка. Про що свідчать радісні очі малечі та подарунки, які вони вручили представникам делегації. 
Під час візиту до ДНЗ №2 «Катруся» завідувач Людмила Петрусенко вказала на основні проблеми будівлі, які потребують капітального ремонту. Спеціалісти проекту НЕФКО обстежили приміщення та надали рекомендації щодо виконання робіт з енергозбереження.

Read 4570 times
Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG