accordion menu jquery

Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Вівторок, 12 березня 2019 16:50

Звіт Кремінського міського голови за 2018 рік

12 березня у Кремінській міській раді відбувся звіт міського голови про свою діяльність, про роботу міської ради та її виконавчого комітету, а також про виконання міського бюджету за 2018 рік.
Згідно чинного законодавства міський голова звітував перед територіальною громадою у формі відкритої зустрічі з громадянами.
У своєму виступі Юрій Прокопенко проаналізував, що вдалося зробити за минулий рік і над вирішенням яких проблем необхідно працювати надалі.
Окремо міський голова проінформував громадськість про роботу комунальних підприємств. Адже саме від їхньої праці залежить комфорт кремінян. Детально розповів про проекти, які були завершені у 2018 році. Зокрема, Проект ЄС «Поліпшення доступу до води в постраждалій від конфлікту громаді м. Кремінна» та «Енергозберігаючий проект у ДНЗ №1«Ластівка»». Окрему увагу було приділено роботі Центру надання адміністративних послуг.
У своєму виступі міський голова торкнувся й перспектив розвитку Кремінної, а саме: плану місцевого економічного розвитку та роботи зі створення комфортного публічного простору в місті.
Після виступу Юрій Прокопенко надав вичерпні відповіді на запитання від присутніх.

Read 4380 times
Kremins'ka TG