accordion menu jquery

Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Понеділок, 24 вересня 2018 09:05

Осінній калейдоскоп

21 вересня відбувся захід, присвячений урочистому завершенню інформаційної кампанії з ресурсозберігаючих підходів, яка проходила в рамках проекту «Поліпшення доступу до води в постраждалій від конфлікту громаді м. Кремінна», що реалізується Кремінською міською радою за фінансової підтримки Європейського Союзу.

У рамках інформаційної кампанії були проведені флешмоби, відкриті уроки, толоки, різноманітні конкурси, туристичні походи, літній табір та багато інших цікавинок.

Під час святкування Юрій Прокопенко вручив подяки та подарункові сертифікати усім загальноосвітнім закладам міста, ДНЗ «Ластівка» та «Катруся», Кремінській районній бібліотеці, активістам ініціативних груп, Навчально-науковому інституту фізичного виховання і спорту Луганського національного університету імені Тараса Шевченка, КЗ «Луганський обласний ліцей-інтернат фізичної культури і спорту», КЗ «Луганський кадетський корпус імені героїв Молодої гвардії», КУ «Кремінська районна дитяча художня школа», Коледжу Луганської державної академії культури і мистецтв та дітлахам, які брали активну участь у конкурсах та флешмобах. Зі святом усіх присутніх привітали проектний менеджер Олександр Стеценко та спеціаліст з інформаційної кампанії Андрій Сімонов.

Цього вечора кожен присутній міг знайти для себе розвагу. Для любителів спорту пройшли показові виступи богатирів Луганщини, на дітлахів чекали різноманітні атракціони та шоу мильних бульбашок. Молодь розважалася під виступи гурту «TWO BUS» та аматорські колективи районного будинку культури. Завершилось святкування пінною дискотекою та різнокольоровими спалахами феєрверку. 


 

Read 3524 times
Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG