accordion menu jquery

Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Понеділок, 02 липня 2018 09:05

У Кремінній відбувся III регіональний турнір з боксу на призи Кремінського міського голови Юрія Прокопенка з нагоди відзначення 338-ї річниці міста

Захід відбувся за ініціативи міського голови Юрія Прокопенка, Президента федерації боксу Кремінського району Дмитра Новікова та благодійного фонду «Кремінщина» при сприянні Луганської обласної державної адміністрації, Кремінської районної державної адміністрації та Кремінської районної ради.

У турнірі брали участь спортсмени з Києва, Полтави, Львова, а також з багатьох куточків Донецької та Луганської областей. Наше місто гідно представили Владислав Шпирько, Сергій Молчанов та Микола Коваленко.

Першим з кремінян вийшов у ринг та здобув перемогу Владистав Шпирько. Його суперником був Ілля Богославський з міста Добропілля Донецької області.

Сергій Молчанов переміг у двобої з Емілем Чагаєвим із Селідова Донецької області.

Запам’ятовуючий бій продемонстрували Микола Коваленко зі своїм суперником зі Львова Максимом Корчовим, якого Микола у першому раунді відправив у нокдаун та здобув блискучу перемогу у регіональному турнірі.

Наприкінці заходу команді Кремінської ДЮСШ було вручено подарунок від федерації боксу Луганської області − прапор України з автографами видатних боксерів Олександра Усика та Василя Ломаченка.

Ще раз вітаємо переможців турніру та дякуємо за яскраві враження.


 

Read 3395 times
Kremins'ka TG