accordion menu jquery

Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

П'ятниця, 01 червня 2018 18:30

1 червня - День захисту дітей

1-го червня у всьому світі святкується Міжнародний день захисту дітей. Звичайно, наше місто не стало винятком.

З самого ранку Кремінська міська рада на чолі з Юрієм Прокопенком почали вітати дітей нашого міста. Дитсадочки «Катюша» та «Зіронька» тепло прийняли гостей та порадували їх своїми виступами. На знак подяки та з привітаннями від імені міста дітям були вручені подарунки.

Проте на цьому вітання не закінчились. У центрі міста о 16:00 зібралась чи не вся малеча Кремінної разом зі своїми батьками, щоб подивитись та взяти участь у цікавому квесті, який був влаштований за допомогою міської ради. Але спочатку міський голова урочисто привітав всіх дітей та нагородив переможців конкурсу письмових творів та слоганів на тему «Чиста вода – джерело життя, станьмо на варті власного майбутнього», що проходив в рамках проекту «Поліпшення доступу до води в постраждалій від конфлікту громаді м. Кремінна». Після нагородження всі бажаючі діти могли взяти участь у анімаційній програмі, а також пофотографуватись у спеціальній фотозоні та побачити шоу мильних бульбашок.

Цей день закінчився радісними усмішками на дитячих обличчях і найкращими враженнями. Але на цьому радісні події не закінчуються, адже вже завтра починається перша зміна у екологічному таборі й діти, які отримали путівки на відпочинок від міської ради знов поринуть у світ нових пригод.


 

Read 4355 times
Kremins'ka TG