accordion menu jquery

Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Понеділок, 16 квітня 2018 13:30

Проект "Розбудова потенціалу громад та їх лідерів у прийнятті рішень щодо ініціатив з розвитку"

Запрошуємо Вас та членів вашої громади до участі в проекті "Розбудова потенціалу громад та їх лідерів у прийнятті рішень щодо ініціатив з розвитку"!

Вам небайдужа доля Вашої громади і Ви бажаєте допомогти їй швидко та конструктивно приймати рішення щодо її розвитку? Тоді вам до нас! Інститут миру і порозуміння за підтримки ПРООН Україна в рамках проекту "Розбудова потенціалу громад та їх лідерів у прийнятті рішень щодо ініціатив з розвитку" проводить конкурс серед мешканців Кремінської громади на участь у проекті.

 

Що потрібно дня участі у проекті?

  1. Заповнити анкету за посиланням https://goo.gl/rxFvGP .
  2. Прийняти участь у першому етапі проекту - тренінгу "Діалог як інструмент вирішення конфліктів та прийняття рішень на рівні громади".

 

До участі у тренінгу будуть запрошені 16 учасників з громади. Під час тренінгу Ви дізнаєтесь більше про те як визначати та формулювати проблему, альтернативні способи вирішення конфліктів (проблем), ефективні інструменти прийняття рішень у громаді.

 

Тренінг проходитиме 23-25 квітня 2018 року в м. Кремінна.

Участь у проекті безкоштовна!

 

Діалог - це сучасний інструмент, що дозволяє віднайти порозуміння і вирішити конфлікт не насильницьким шляхом!

 

ДОДАТКОВА ІНФОРМАЦІЯ:

http://ipcg.org.ua Вікторія +380978160596 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. 


 

Read 2863 times
Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG