accordion menu jquery

Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Середа, 11 квітня 2018 16:54

Відкриття футбольного поля

11 квітня у місті Кремінна відбулося урочисте відкриття сучасного футбольного поля зі штучним покриттям. Реалізація проекту здійснювалася за ініціативи Кремінської міської ради та завдяки співфінансуванню народного депутата України Віталія Семеновича Курила.

На відкритті були присутні народний депутат України Віталій Курило, голова районної ради Володимир Прокопенко, Кремінський міський голова Юрій Прокопенко, голова Луганської обласної федерації футболу Ігор Шопін, директор науково-навчального інституту фізичного виховання і спорту ДЗ «ЛНУ імені Тараса Шевченка» Юрій Полулященко, директор Комунального закладу «Луганський обласний ліцей-інтернат фізичної культури і спорту» Артем Гребенюк.

 

Під гучні оплески та привітання директору ННІФВС Юрію Полулященку Кремінським міським головою було вручено ключі від спортивного майданчика. На завершення Курило В.С. зробив перший удар м’ячем у ворота та пообіцяв у 2018 році сприяти у виділенні фінансування на подальше облаштування цього футбольного поля.

 


 

Read 4248 times
Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG