accordion menu jquery

Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Вівторок, 16 січня 2018 14:42

ПРОГРАМА ЕКОНОМІЧНОГО РОЗВИТКУ СХІДНОЇ УКРАЇНИ

Шановні роботодавці!

ПРОГРАМА ЕКОНОМІЧНОГО РОЗВИТКУ СХІДНОЇ УКРАЇНИ

 

Данська Рада у справах Біженців (Danish Refugee Council) за фінансової підтримки Швейцарської агенції розвитку та співробітництва (Swiss Agency for Development and Cooperation/SDC) і

Департаменту Міжнародного Розвитку Великобританії (Department for International Development /DFID)  розпочинає новий проект, спрямований на підтримку внутрішньо переміщених осіб (ВПО) та осіб, які постраждали від конфлікту в Україні, та стабілізацію їх життя, досягнення довгострокових рішень шляхом працевлаштування, самозайнятості та отримання доходів, можливостей професійної освіти, зміцнення інституційного потенціалу та змін в законодавстві України.

 

Географія проекту: Підконтрольна Україні територія Луганської області (включаючи Попаснянський, Новоайдарський, Станично-Луганський, Біловодський, Старобільський, Кремінський, Сватівський, Міловський, Марківський, Новопсковський, Білокуракинський, Троїцький райони; міста Лисичанськ, Рубіжне та Сєвєродонецьк), підконтрольна Україні територія Донецької області (включаючи Лиманський, Слов’янський, Бахмутський, Олександрівський, Костянтинівський, Добропільський, Покровський, Ясинуватський, Мар’їнський, Великоновосілківський, Волноваський, Нікольський, Мангушський райони; міста Авдіївка, Бахмут, Вугледар, Торецьк, Мирноград, Добропілля, Дружківка, Костянтинівка, Краматорськ, Лиман, Покровськ, Маріуполь, Новогродівка, Селидове, Слов’янськ), Запорізька та Дніпропетровська області.

 

В рамках цього проекту планується впровадження наступних компонентів:

 

  1. ПРОГРАМА НАДАННЯ БІЗНЕС-ГРАНТІВ на початок нового та відновлення або розширення існуючого бізнесу.

Цей компонент передбачає надання 600 бізнес-грантів у розмірі від 300 до 1000 доларів США на початок нового та відновлення або розширення існуючого бізнесу для ВПО та осіб, які постраждали від конфлікту в Україні,.

Учасники програми: ВПО з районів з нестабільною політичною і військовою ситуацією, що зареєстровані та проживають на території Донецької, Луганської, Запорізької та Дніпропетровської областей, а також жителі Донецької та Луганської областей, які постраждали від конфлікту в Україні.

Для отримання додаткової інформації та участі в програмі необхідно заповнити заявку за посиланням: http://lap.drc.ngo/title/micro

 

  1. ПРОГРАМА СТВОРЕННЯ РОБОЧИХ МІСЦЬ ДЛЯ внутрішньо переміщених осіб та осіб, які постраждали від конфлікту в Україні.

Цей компонент передбачає створення принаймні 250 нових робочих місць для ВПО та осіб, які постраждали від конфлікту в Україні. В рамках цього компоненту будуть надані бізнес гранти в розмірі від 2000 до 10000 доларів США, в залежності від кількості нових робочих місць, для розширення бізнесу та створення нових робочих місць.

Учасники програми: Суб'єкти малого та середнього бізнесу Донецької, Луганської, Запорізької та Дніпропетровської областей.

Для отримання додаткової інформації та участі в програмі необхідно заповнити заявку за посиланням: http://lap.drc.ngo/title/sme

 

 

  1. ПРОГРАМА ПІДВИЩЕННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ внутрішньо переміщених осіб та осіб, які постраждали від конфлікту в Україні, НА РИНКУ ПРАЦІ.

Цей компонент передбачає підтримку принаймні 500 ВПО та осіб, які постраждали від конфлікту в Україні, шляхом надання індивідуальних грантів в розмірі до 200 доларів США на отримання нових та покращення існуючих навичок через проходження відповідних курсів професійної освіти.

Учасники програми: ВПО з районів з нестабільною політичною і військовою ситуацією, що зареєстровані та проживають на території Донецької, Луганської, Запорізької та Дніпропетровської областей, а також жителі Донецької та Луганської областей, які постраждали від конфлікту в Україні.

Для отримання додаткової інформації та участі в програмі необхідно заповнити заявку за посиланням: http://lap.drc.ngo/title/vet

 

  1. ПРОГРАМА Сприяння поліпшенню українського законодавства, що впливає на економічний розвиток ВПО та осіб, які постраждали від конфлікту в Україні.

В рамках цього компоненту планується проведення інформаційно-просвітницької роботи та консультацій з місцевими підприємцями (в тому числі ВПО, які володіють та керують різними підприємствами), а також представниками середнього та великого бізнесу для виявлення перешкод для економічного розвитку бізнесу. На підставі таких консультацій будуть розроблені рекомендації із зазначенням конкретних дій та механізмів для поліпшення чинного законодавства України, що перешкоджає розвитку бізнесу.

 

Телефони для довідок:

050 367 90 95 Гаряча лінія Донецька область (працює по буднях з 9.30 до 17:00)

095 286 42 12 Гаряча лінія Луганська область (працює по буднях з 9.30 до 17:00)

 

За більш детальною інформацією звертайтеся до Кремінського районного центру зайнятості за адресою: м. Кремінна, пл. Красна, 6 Б

 

Увага! Данська Рада у справах Біженців та її партнерські організації НІКОЛИ не вимагають оплати за свої послуги з надання благодійної допомоги / проведення благодійних заходів. Якщо Вам стали відомі випадки вимагання працівниками ДРБ та/або її партнерських організацій винагороди за свої послуги (у будь-якій можливій формі), просимо повідомити про такі випадки за номером, вказаним нижче. Також за цим номером можна звертатися у випадку наявності будь-яких скарг.

073 406 81 41 (лінія працює по вівторках та п’ятницях з 14:00 по 18:00).


 

Read 3861 times
Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG