accordion menu jquery

Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Середа, 06 грудня 2017 12:15

День відкритих дверей для молоді міста

    6 грудня 2017 року за ініціативи Кремінського міського голови Прокопенка Юрія Олексійовича у мерії міста відбувся День відкритих дверей для учнівської молоді міста з нагоди професійного свята Дня місцевого самоврядування.

    У цей день до міської ради прибули делегації активної учнівської молоді з кожного навчального закладу міста на чолі з Президентом школи. Молодь ознайомили в неформальній обстановці з роботою мерії. Привітати працівників мерії з професійним святом завітали найменші мешканці міста – вихованці ДНЗ «Катруся».

 

 

 

 

 

    В урочистій обстановці були нагороджені переможці конкурсу малюнків серед дітей – вихованців дошкільних навчальних закладів – «Майбутнє нашого міста очима дітей», конкурсу малюнків серед учнів загальноосвітніх закладів міста – «Яким я хочу бачити своє місто через десять років» та конкурсу творів серед учнів 9-11 класів на теми: «Якби я був мером міста» та «Щоб я зробив якби я був депутатом». Загалом було визначено 21 переможця, яким були вручені грамоти від мера міста та яскраві солодкі подарунки.

 

 

 

 

 

 

Read 4659 times
Kremins'ka TG