accordion menu jquery

Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Понеділок, 25 вересня 2017 08:30

Відділі адміністративних послуг виконавчого комітету Кремінської міської ради

Темі покращення процесів надання адміністративних послуг у місті Кремінна була присвячена урочиста зустріч 22 вересня 2017 року в відділі адміністративних послуг виконавчого комітету Кремінської міської ради.

Під час зустрічі була презентована система автоматизації послуг реєстрації місця проживання, яка ґрунтується на покращенні організаційних процесів.

 

Даний проект реалізований на підставі Меморандуму про взаєморозуміння щодо надання технічної допомоги в рамках Проекту «Зміцнення громадської довіри" (UCBI ІІ), що фінансується Агенством США з міжнародного розвитку (USAID).

В зустрічі прийняли участь керівник команди експертів проекту Майя Гоголадзе, експерт проекту Вахтанг Горделадзе, українські експерти, керівництво міста, депутати міської ради, представники громадськості та ЗМІ.

 

Основні питання, які були вирішені в процесі автоматизації у відділі адміністративних послуг:

  • автоматизація процесу реєстрації/зняття з реєстрації з місця проживання;

  • спрощення процедури отримання довідки з місця проживання;

  • зменшення часу обслуговування споживачів.

В рамках проекту закладені засади створення повноцінного електронного реєстру територіальної громади. Впровадження системи дозволяє автоматизувати процеси формування, ведення та проведення реєстраційних дій, формування різних довідок і звітів і т.п. Це значно зменшує завантаженість адміністраторів і істотно збільшує кількість прийнятих громадян за один робочий день. Крім того, наявні в реєстрі статистика і звітність по діям кожного адміністратора дозволяють керівнику бачити «тонкі» місця і, за потребою, вносити в них корективи.

Раніше всі заяви, повідомлення, довідки заповнювалися вручну або набиралися на комп'ютері. Тепер це відбувається автоматично. Залишається лише роздрукувати. Також відтепер у відділі скасований процес ручного формування звітів для міграційної служби і реєстру виборців. Ця документація тепер формується автоматично за встановлені законодавчо періоди.

І головне, найбільш затребувані послуги у відділі адміністративних послуг виконавчого комітету Кремінської міської ради тепер будуть надаватися в кілька кліків комп'ютерної мишки, і громадянам не доведеться багаторазово відвідувати відділ і стояти в довгих чергах.

Графік роботи відділу адміністративних послуг:

понеділок – четвер: 8:00 – 17:00

п’ятниця: 8:00 – 16:00

без перерви

Read 4349 times
Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG