accordion menu jquery

Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Четвер, 22 червня 2017 09:38

ЄС сприяє сталому розвитку енергетики міст України

    19 червня 2017 року в Славутичі 30 міст України, у тому числі місто Кремінна, приєдналися до Угоди мерів. Церемонія підписання Угоди мерів відбулася під час офіційного відкриття європейського тижня сталої енергії в Україні. Скоротити викиди вуглецю як мінімум на 30% до 2030 року, підвищити енергоефективність, поліпшити якість життя городян - такі амбітні зобов'язання добровільно беруть на себе мери міст, які приєднуються до Європейської ініціативи Угоди мерів по клімату та енергії.
    Захід організовано Асоціацією "Енергоефективні міста України" (АЕМУ) спільно з Славутичською міською радою за підтримки Представництва Європейського Союзу в Україні, Проекту ЄС "Угода мерів - Схід" (CoM East) та Програми ЄС "Угода мерів - Демонстраційні проекти" (CoM-DeP), а також проектів, що фінансуються урядом Німеччини і впроваджуваних GIZ.
    В рамках заходу 19 червня відбулася міжнародна конференція "Угода мерів і енергоефективність будівель: вчора, сьогодні, завтра", в якій взяли участь близько 300 представників понад 100 українських міст, у тому числі Кремінський міський голова Прокопенко Ю.О. Учасники обговорили головні проблеми впровадження енергетичних реформ в Україні, ключові аспекти термомодернізації будівель і потенціалу застосування нових європейських будівельних стандартів, а також програми та проекти ЄС, спрямовані на підтримку Угоди мерів у 2020 - 2030 роках.

 

За матеріалами сайту soglasheniemerov.eu.

Read 4008 times
Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG