Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Четвер, 02 серпня 2018 09:49

37 сесія Кремінської міської ради

         Відповідно до розпорядження Кремінського міського голови від 02.08.2018 р. №03-01/85 буде проведено пленарне засідання тридцять сьомої сесії Кремінської міської ради сьомого скликання 15 серпня 2018 року о 10:00 в залі засідань будівлі Кремінської міської ради.

Передбачається внести на розгляд ради наступні питання:

  1. Про передачу багатоквартирного житлового будинку №1 по вул. Побєди з балансу управляючої компанії ТОВ «АНВІРА-ТЕКС» на баланс об’єднання співвласників багатоквартирного будинку (ОСББ) «НАДІЯ-КРЕМІННА».
  2. Про передачу багатоквартирних житлових будинків №12 по вулиці Титова, №№10,14 по вулиці Шевченка,№№ 9,11 по провулку Дружби з балансу управляючої компанії ТОВ «АНВІРА-ТЕКС» на баланс об’єднання співвласників багатоквартирного будинку (ОСББ) «Альянс-Комфорт».
  3. Про передачу багатоквартирного житлового будинку №11 по проспекту Дружби з балансу управляючої компанії ТОВ «АНВІРА-ТЕКС» на баланс об’єднання співвласників багатоквартирного будинку (ОСББ) «ДРУЖБА 2018».
  4. Про передачу багатоквартирного житлового будинку №16 по проспекту Дружби з балансу управляючої компанії ТОВ «АНВІРА-ТЕКС» на баланс об’єднання співвласників багатоквартирного будинку (ОСББ) «Бульварний-16».
  5. Про передачу багатоквартирного житлового будинку №4 по провулку Дружби з балансу управляючої компанії ТОВ «АНВІРА-ТЕКС» на баланс об’єднання співвласників багатоквартирного будинку (ОСББ) «ВЕРТИКАЛЬ-4».
  6. Про передачу багатоквартирного житлового будинку №3 по провулку Юний з балансу управляючої компанії ТОВ «АНВІРА-ТЕКС» на баланс об’єднання співвласників багатоквартирного будинку (ОСББ) «ЮНІСТЬ-2018».
  7. Про передачу майна для виконання функцій централізованого водопостачання та водовідведення.
  8. Про передачу майна з балансу ДП «Кремінське комгосподарство» КП «КРЕМІННА - КОМУНСЕРВІС» на баланс Кремінського ВУВКГ.
  9. Про внесення змін у рішення сесій щодо ліквідації комунальних підприємств.
  10. Про внесення змін до Кремінського міського бюджету на 2018 рік.
  11. Про затвердження переліку об’єктів комунальної власності, що підлягають приватизації.
  12. Земельні питання.
  13. Інші питання.
Read 517 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG