Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Вівторок, 15 травня 2018 15:00

Громадські слухання щодо проекту містобудівної документації Детального плану території для розміщення промислового майданчика нетипової шахти ТОВ «Укркарбо»

Повідомлення
про проведення громадських слухань щодо проекту містобудівної документації Детального плану території для розміщення промислового майданчика нетипової шахти ТОВ «Укркарбо» в межах ділянки «Резервне поле шахти «Кремінна», за межами населенного пункту м. Кремінна на території Кремінського району Луганської області.

 

У відповідності до норм статті 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» 31 травтня 2018 року о 11:00 в залі засідань Кремінської районної державної адміністрації за адресою: Кремінський район, м. Кремінна, вул. Банкова, 2 відбудуться громадські слухання щодо врахування громадських інтересів під час розроблення містобудівної документації Детального плану території, призначеної для розміщення промислового майданчика нетипової шахти ТОВ «Укркарбо» в межах ділянки «Резервне поле шахти «Кремінна», за межами населенного пункту м. Кремінна на території Кремінського району Луганської області.

Матеріали Детального плану територій для ознайомлення розміщені з 23 квітня 2018 року по 23 травня 2018 року в приміщенні відділу містобудування та архітектури Кремінської РДА за адресою: Кремінський район, м. Кремінна, проспект Дружби, 2, каб. 21 та на сайті Кремінської міської ради.

Read 772 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG