Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Четвер, 22 березня 2018 14:10

Оголошення тендеру

РГО «Кремінська бізнес-асоціація» м. Кремінна Кремінського району Луганської області та Програма розвитку ООН RPP цією об’явою запрошують постачальників комп’ютерного обладнання (інформаційний кіоск) з доброю репутацією надати запечатані цінові пропозиції на поставку техніки в межах Мікропроекту «Створення Центру надання адміністративних послуг Кремінської міської ради. Капітальний ремонт приміщення, придбання обладнання та меблів». Постачальники повинні мати досвід поставок обладнання для офісів.

Тендерну документацію можна безкоштовно отримати за адресою: Луганська область м. Кремінна, пр-т Дружби, 13, приміщення міської ради. Пропозиції повинні залишатися чинними впродовж 50 (п’ятдесяти днів) з дати розкриття Конкурсних пропозицій і повинні бути доставлені в запечатаному вигляді за вищенаведеною адресою з дати опублікування цього оголошення до 13.00 год. за київським часом 05 квітня 2018 року, після чого вони будуть розкриті у присутності наявних учасників тендеру. Конкурсні Пропозиції, надані пізніше встановленого терміну, не приймаються і повертаються учасникам тендеру нерозкритими.

Зацікавлені організації можуть отримати додаткову інформацію за адресою, зазначеною вище або за телефоном: Сімонов Андрій Леонідович контактний тел. - 050-929-17-05 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. або 050-381-44-61 - Молошний Анатолій – координатор ОРЦГ в Луганської області.

Read 626 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG