Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Четвер, 07 вересня 2017 14:02

Нове будівництво ПС 500 кВ «Кремінська» із заходами ПЛ 500 кВ Донбаська-Донська та ПЛ 220 кВ Кремінська-Ювілейна, Луганської області

    Повідомлення про початок процедури розгляду та врахування  пропозицій громадськості у проекті Детальний план території, призначеної для будівництва об’єкту «Нове будівництво ПС 500 кВ «Кремінська» із заходами ПЛ 500 кВ Донбаська-Донська та ПЛ 220 кВ Кремінська-Ювілейна, Луганської області». Кремінський район.

  1. Інформація про мету, склад та зміст містобудівної документації:

Детальний план території земельної ділянки, розташованої на території Кремінського району за межами населених пунктів, призначеної для будівництва об’єкту «Нове будівництво ПС 500 кВ «Кремінська» із заходами ПЛ 500 кВ Донбаська-Донська та ПЛ 220 кВ Кремінська-Ювілейна, Луганської області», розробленого на підставі розпорядження голови Кремінської районної державної адміністрації від 25 серпня 2016 № 388.

     В проекті опрацьовано планувальне рішення використання та забудови території охопленої ДПТ  10,4 га для електропідстанції і 155,5 га для ПЛ та під’їзної автодороги.

     Проект розроблений у відповідності до Закону України «Про основи містобудування», Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», Земельного кодексу України, Закону України «Про місцеві державні адміністрації», ДБН 360-92** «Планування і забудова міських і сільських поселень», ДБН Б.2.4-1-94 «Планування і забудова сільських населених пунктів», тощо.

     Земельні ділянки, на які розробляється детальний план призначені для будівництва об’єкту «Нове будівництво ПС 500 кВ «Кремінська» із заходами ПЛ 500 кВ Донбаська-Донська та ПЛ 220 кВ Кремінська-Ювілейна, Луганської області», розташовані на території Кремінського району за межами населених пунктів на землях Кремінського Держлісгоспу на південному сході України в західній частині Луганської області.

     Проектом передбачено раціональне використання земельних ділянок з максимально компактним розміщенням елементів об’єкту. Планувальна організація території зумовлена функціональними, санітарними та протипожежними вимогами.   

      ПЛ 220 кВ по Кремінсьму району проходить по протипожежним просікам Кремінського Держлісгоспу.

  1. Основні техніко-економічні показники:

ПС 500 кВ «Кремінська»

Площа забудови території  - 7,5536 га.

Граничний відсоток забудови земельної ділянки – 70,0%  

Кількість робочих місць 44 чол.

ПЛ 220 кВ

Територія у межах детального плану – 155,5 га.

у тому числі:

- лісовкриті території – 55,6 га.

- території просік – 88,37 га.

- території вирубаного лісу – 3,88 га.

- інші території (автодороги протипожежні,

  болотна рослинність) – 7,73 га.

Під’їзна дорога

Довжина під’їзної дороги – 9,1 км.

  1. Відомості про замовника та розробника проектів містобудівної документації та підстави для їх розробляння.

Замовник: Кремінська районна державна адміністрація.

Розробник: Приватна науково-виробничо-комерційна фірма «Техносервіс» (ГАП – М.О. Харчов, І.Ю. Медяник І.Ю.)

Фінансування робіт здійснювалось  за кошти Державного підприємства «Національна енергетична компанія «Укренерго».

     Зазначене будівництво дозволить забезпечити надійне електропостачання споживачів регіону та створити схему живлення споживачів північного регіону Луганської області від двох незалежних джерел електроенергії.

  1. Інформація про місце і строки ознайомлення з проектом Детальний план території, призначеного для будівництва об’єкту «Нове будівництво ПС 500 кВ «Кремінська» із заходами ПЛ 500 кВ Донбаська-Донська та ПЛ 220 кВ Кремінська-Ювілейна, Луганської області», розташованих на території Кремінського району за межами населених пунктів.

     З проектом можна ознайомитись у приміщенні Кремінської міської ради за адресою: Кремінський район, м. Кремінна, проспект Дружби, 13, каб. 12.

     Строк ознайомлення 1 місяць.

  1. Інформація про посадову особу органу місцевого самоврядування, відповідальну за організацію розгляду пропозицій.

     Відповідальний за організацію розгляду  пропозицій  - Пилипенко Едуард Володимирович – секретар Кремінської міської ради.

  1. Відомості про стан подання і строк завершення розгляду пропозицій.

     Подання та прийом пропозицій здійснюється протягом одного місяця з дня оприлюднення повідомлення. Пропозиції до проекту детального плану території приймаються з 08.09.2017 р. до 09.10.2017 р. за адресою: 92905 Луганська область, Кремінський район, м. Кремінна, проспект Дружби, 13, каб. 12.

     Пропозиції будуть розглянуті у порядку передбачену постановою КМУ № 555 від 25.05.2011 року.

     Пропозиції подаються фізичними та юридичними особами у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім’я по батькові, місце проживання, особистим підписом, назви та адреси юридичної особи і повинні містити обґрунтування із урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил.

     Пропозиції до проектів містобудівної документації мають право подавати:

  • повнолітні дієздатні фізичні особи, які проживають на території, щодо якої розроблено відповідний проект містобудівної документації на місцевому рівні;
  • юридичні особи, об’єкти нерухомого майна яких розташовані на території, щодо якої розроблено відповідний проект містобудівної документації на місцевому рівні;
  • власники та користувачі земельних ділянок, розташованих на території, щодо якої розроблено проект містобудівної документації, на суміжних з нею територіях;
  • представники органів самоорганізації населення, діяльність яких поширюється на відповідну територію;
  • народні депутати України, депутати відповідних місцевих рад.

     Пропозиції, подані особами, не визначені пунктом 7 цього Порядку або подані після встановленого строку, залишаються без розгляду.

     Надані громадкістю пропозиції підлягають реєстрації органом місцевого самоврядування та розглядаються розробником і замовником проекту містобудівної документації у місячний строк. За результатами розгляду пропозицій заявнику надається відповідь про їх врахування або обґрунтована відмова.

  1. Інформація стосовно запланованих інформаційних заходів (презентація, прилюдне експонування, телевізійні програми, публічні конференції тощо)

     Інформація про детальний план території здійснюється шляхом експонування графічних матеріалів та пояснювальної записки даної містобудівної документації.

     Матеріали проекту детального плану територій також розміщені на сайті Кремінської міської ради.

     Пропозиції до проекту детального плану територій приймаються з 08.09.2017 р. до 09.10.2017 р. за адресою: 92905 Луганська область, Кремінський район, м. Кремінна, проспект Дружби, 13, каб. 12.

     Додаток:

Детальний план території, призначеної для будівництва об’єкту «Нове будівництво ПС 500 кВ «Кремінська» із заходами ПЛ 500 кВ Донбаська-Донська та ПЛ 220 кВ Кремінська-Ювілейна, Луганської області». Кремінський район.

 

Необхідні додатки знаходяться за наступним посиланням: https://drive.google.com/open?id=0B2-IMpneRFhWRmFvdjlUYnN0RFU .

Read 1711 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG