Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Вівторок, 11 липня 2017 10:26

Договір на виконання робіт з "Реконструкції магістральних і розвідних водопровідних мереж міста Кремінна Луганської області"

Договір
на виконання робіт з «Р
еконструкції магістральних і розвідних водопровідних мереж міста Кремінна Луганської області», що здійснюється в рамках реалізації проекту «Поліпшення доступу до води в постраждалій від конфлікту громаді м. Кремінна»

Кремінська міська рада Луганської області має намір укласти договір на виконання робіт з «Реконструкції магістральних і розвідних водопровідних мереж міста Кремінна Луганської області» в м. Кремінна Луганської області за фінансової підтримки Європейського Союзу відповідно до правил програми ENPI і Регламенту (ЄС) № 236/2014 Європейського Парламенту та Ради Європи від 11 березня 2014 р.

 

Тендерне досьє доступне для ознайомлення на офіційному сайті Кремінської міської ради http://kremrada.gov.ua в розділі «Проекти ЄС» http://kremrada.gov.ua/index.php/proekti-es/polipshennya-dostupu-do-vodi-v-postrazhdalij-vid-konfliktu-gromadi-m-kreminna та за адресою: Україна, 92905, Луганська область, Кремінський район, м. Кремінна, проспект Дружби, 13, Кремінська міська рада, каб. 10, понеділок – четвер з 8:00 до 17:00; п’ятниця з 08:00 до 16:00 (перерва з 12:00 до 13:00; вихідні дні: субота, неділя).

 

Термін подачі тендерної заявки не пізніше 09.00 год. за київським часом «11» вересня 2017 р. Можлива додаткова інформація або роз'яснення/запитання будуть опубліковані на офіційному сайті Кремінської міської ради http://kremrada.gov.ua в розділі «Проекти ЄС» http://kremrada.gov.ua/index.php/proekti-es/polipshennya-dostupu-do-vodi-v-postrazhdalij-vid-konfliktu-gromadi-m-kreminna .

 

Read 626 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG