Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

П'ятниця, 19 травня 2017 08:47

Конкурс на надання житлово-комунальних послуг з вивезення твердих побутових відходів

Конкурс
на надання житлово-комунальних послуг
з вивезення твердих побутових відходів
на території Кремінської міської ради


До уваги підприємств (організацій)

Виконавчий комітет Кремінської міської ради оголошує Конкурс  на надання житлово-комунальних послуг з вивезення твердих побутових відходів на території Кремінської міської ради.

Конкурс проводиться відповідно  до Закону України «Про житлово-комунальні  послуги», постанови Кабінету Міністрів України 25.07.2005 № 631 «Про затвердження  порядку   проведення   конкурсу  з  надання  житлово-комунальних  послуг», рішення сесії Кремінської міської ради від 20.11.2013 № 41/3 «Про затвердження Положення про порядок проведення конкурсу по наданню житлово-комунальних послуг з вивезення твердих побутових відходів на території Кремінської міської ради», рішення виконавчого комітету Кремінської міської ради від 16.05.2014 №  123  «Про оголошення конкурсу  та затвердження конкурсної документації по наданню житлово- комунальних послуг з вивезення твердих побутових відходів на території Кремінської міської ради».

Документи для участі у Конкурсі приймаються щоденно (крім суботи, неділі, та святкових днів) до 15-00 год. 13.01.2013  за адресою: м.Кремінна, пр.Леніна,13, відділ розвитку інфраструктури житлово-комунального господарства та будівництва, кабінет № 15, 16.

Спосіб подання документів: особисто або поштою.

Інформацію про умови та порядок проведення Конкурсу  можна отримати за адресою: м.Кремінна, пр.Дружби (Леніна),13  до 13.01.2013

Дзивульський Георгій Анатолійович – перший заступник міського голови, кабінет № 3, тел. (06454) 2-16-44.

Китайгора Ірина Олександрівна – начальник відділу розвитку інфраструктури ЖКГ та будівництва, кабінет № 10, тел. (06454) 3-10-30.

Конкурс відбудеться в приміщенні  Кремінської міської ради 22.06.2017 .

Початок проведення конкурсу о 10.00 годині.

Реєстрація учасників конкурсу з 09.00 годин.

 

Умови участі в Конкурсі:

У конкурсі можуть брати участь підприємства (організації), що мають фахівців та матеріально-технічну базу для вивезення побутових відходів, що утворюються у житловій забудові та на підприємствах, в установах, організаціях на території Кремінської міської громади.

Не допускаються до участі в Конкурсі підприємства (організації), які визнані банкрутами або щодо яких порушено процедуру банкрутства (за винятком тих, стосовно яких проводиться процедура санації), або які проходять процедуру ліквідації як суб’єкти господарювання;подали для участі в конкурсі документи не в повному обсязі або такі, що містять недостовірну інформацію.

1. Для участі у Конкурсі претендент подає такі документи:

1.1. заява на участь у Конкурсі  (Додаток  1 до конкурсної документації)

1.2. статут (положення чи інший засновницький документ відповідно до закону) суб’єкта господарювання – копія;

1.3. баланс бухгалтерського обліку суб’єкта господарювання за останній звітній період – копія;

1.4. довідка із органів статистики про реєстрацію – копія;

1.5. свідоцтво про реєстрацію суб’єкта господарювання – копія;

1.6. інформація повноважних органів про відсутність порушених справ про банкрутство (у тому числі ліквідацію) або лист підписаний керівником учасника та скріплений печаткою, в якому гарантується відсутність порушених справ;

1.7. довідки відповідних органів державної податкової служби і Пенсійного фонду України про відсутність (наявність) заборгованості за податковими зобов’язаннями та платежами до Пенсійного фонду України;

1.8. документи, що містять інформацію про технічний потенціал суб’єкта господарювання (кількість спеціально обладнаних транспортних засобів, які перебувають на балансі суб’єкта господарювання або залучаються для проведення робіт, наявність власної ремонтної бази та ін.);

1.9. документи, що містять відомості про обсяги надання послуг з вивезення  побутових відходів за останній рік (період);

1.10. технічні паспорти на спеціально обладнані транспортні засоби та довідки проходження ними технічного огляду;

1.11. довідки-характеристики спеціально обладнаних транспортних засобів: тип, вантажопідйомність та ін.;

1.12. довідки про забезпечення створення умов для миття спеціально обладнаних транспортних засобів, їх паркування та технічного обслуговування;

1.13. довідки про проходження водіями медичного огляду;

1.15. документи, що містять відомості про досвід роботи з надання послуг з вивезення побутових відходів (за наявністю);

1.16. інші документи, які подаються за бажанням учасника конкурсу і містять відомості про його здатність надавати послуги з вивезення побутових відходів (впровадження роздільного збирання, інформація про наявність диспетчерської служби тощо) належного рівня якості.

2. Подання документів на Конкурс припиняється після закінчення кінцевого терміну. Документи, які надійшли після встановленого терміну, не розглядаються.

3. Документи, подані не в повному обсязі, не реєструються і повертаються претендентам із зазначенням причин.

4. Претендент може відкликати заяву на участь у Конкурсі шляхом повідомлення про це організатора  конкурсу  у письмовій формі в термін 7 календарних днів до настання кінцевого терміну подання конкурсних пропозицій.

5.  Організатор має право у разі необхідності запросити від будь якого Претендента підтвердження відповідності його кваліфікаційним вимогам чи звернутися за підтвердженням такої інформації до державних органів або відповідних експертних установ, організацій (із залученням відповідних фахівців). У випадку, якщо подана інформація недостовірна, претендент до участі в Конкурсі не допускається.

Телефони для довідок з питань проведення конкурсу: 2-16-44, 3-10-30.

Електрона адреса: krmgorsovet@gmail.com

 

 

Перший заступник  міського голови                                        Г.А.Дзивульський

Read 619 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG