Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Середа, 15 лютого 2017 08:41

Запрошення до участі в конкурсі "Капремонт вікон ДНЗ "Катруся"

Запрошення до участі у конкурсі  для реалізації проекту
«Капітальний ремонт (заміна) віконних і балконних блоків будівлі дошкільного навчального закладу «Катруся» м.Кремінна Луганської області», розташованого за адресою: вул.Шевченка,31 м.Кремінна Луганської області

З метою реалізації проекту у рамках Надзвичайної кредитної програми для відновлення України, Кремінська міська рада  запрошує  підрядників з доброю репутацією надати запечатані цінові пропозиції для виконання робіт у межах Мікропроекту «Капітальний ремонт (заміна) віконних і балконних блоків будівлі дошкільного навчального закладу «Катруся» м.Кремінна Луганської області», розташованого за адресою: вул. Шевченка, 31 м.Кремінна Луганської області.

Підрядники повинні мати досвід проведення ремонтних робіт на об’єктах подібного або вищого рівня складності.

Документацію для участі у конкурсі можна безкоштовно отримати за такою адресою: Луганська область, м.Кремінна, проспект Дружби, 13 (приміщення міської ради), каб.№10.

Пропозиції повинні залишатися чинними впродовж 60 (шістдесяти) днів з дати розкриття Конкурсних пропозицій і повинні бути в запечатаному вигляді доставлені за вищенаведеною адресою до 09.00 годин 01 березня 2017 року, після чого вони будуть розкриті у присутності наявних учасників конкурсу. Конкурсні пропозиції, надані пізніше встановленого терміну не приймаються і повертаються учасникам  нерозкритими.

 

Зацікавлені підрядники можуть отримати додаткову інформацію за адресою, зазначеною вище або за телефоном: (06454) 3-10-30.

Read 766 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG