Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Вівторок, 06 жовтня 2020 08:54

221 Про створення житлової комісії з обліку внутрішньо переміщених осіб та надання житлових приміщень для тимчасового проживання внутрішньо переміщеним особам, затвердження її складу та Положення про неї

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
КРЕМІНСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
РІШЕННЯ

«29»вересня 2020 року

Кремінна

№ 221

Про створення житлової комісії з обліку
внутрішньо переміщених осіб та надання
житлових приміщень для тимчасового
проживання внутрішньо переміщеним особам,
затвердження її складу та Положення про неї

 

            З метою ведення обліку, визначення осіб, яким будуть надані житлові приміщення з фондів житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 26.06.2019 №582 “Про затвердження Порядку формування фондів житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб і Порядку надання в тимчасове користування житлових приміщень з фондів житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб”, враховуючи лист Кремінського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді від 29.07.2020 №135, Служби у справах дітей Кремінської районної державної адміністрації від 03.08.2020 №01-18-01/349, Управління соціального захисту населення Кремінської районної державної адміністрації від 04.08.2020 №2834, керуючись пп. 2 п. «а» ст.30, 40, ч.6 ст.59 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет Кремінської міської ради:

ВИРІШИВ :

  1. Створити житлову комісію з обліку внутрішньо переміщених осіб та надання житлових приміщень для тимчасового проживання внутрішньо переміщеним особам.
  2. Затвердити Положення про житлову комісію з обліку внутрішньо переміщених осіб та надання житлових приміщень для тимчасового проживання внутрішньо переміщеним особам.
    Додаток 1 – 7 арк.
  3. Затвердити склад житлової комісії з обліку внутрішньо переміщених осіб та надання житлових приміщень для тимчасового проживання внутрішньо переміщеним особам.
    Додаток 2 – 1 арк.
  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови Дзивульського Г. А.

 

Міський голова                     Ю. О. ПРОКОПЕНКО

Read 302 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG