Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Четвер, 25 червня 2020 10:34

113 Про надання повноважень щодо складання протоколів про адміністративні правопорушення на території Кремінської територіальної громади

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
КРЕМІНСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
РІШЕННЯ

19 червня 2020 року

Кремінна

№ 113

Про надання повноважень щодо
складання протоколів про
адміністративні правопорушення
на території Кремінської
територіальної громади

 

Відповідно до положень ст. ст. 5, 6, 254, п.п. 2 ч. 1 ст. 255 Кодексу України про адміністративні правопорушення, враховуючи пропозиції директора комунального підприємства «Кремінське водопровідно-каналізаційне господарство», директора дочірнього підприємства «КРЕМІНСЬКЕ КОМГОСПОДАРСТВО» комунального підприємства «КРЕМІННА-КОМУНСЕРВІС», керуючись ст.ст. 33, 38, 40, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ :

  1. Уповноважити на складання на території Кремінської територіальної громади протоколи про адміністративні правопорушення, передбачені ст.ст. 150, 151, 152, 154 ч. 1, 159, 103³ КУпАП , посадових осіб згідно з додатком 1.
    Додаток 1 – 1 арк.
  2. Затвердити інструкцію з оформлення матеріалів про адміністративні правопорушення.
    Додаток 2 – 6 арк.
  3. Головному спеціалісту з юридичних питань організувати та провести відповідне навчання з посадовими особами, уповноваженими на складання на території Кремінської територіальної громади протоколи про адміністративні правопорушення.
  4. Забезпечити посадових осіб, уповноважених на складання протоколів про адміністративні правопорушення, відповідними документами, що підтверджують їх повноваження.
  5. Рішення виконавчого комітету Кремінської міської ради від 20.05.2019 № 149 «Про надання повноважень щодо складання протоколів про адміністративні правопорушення на території Кремінської міської ради» вважати таким, що втратило чинність.
  6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови Дзивульського Г.А.

 

Міський голова                               Ю.О. ПРОКОПЕНКО

Read 345 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG