Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Середа, 27 листопада 2019 10:10

299 Про розгляд проєктів рішень міської ради, які виносяться на розгляд 52 сесії міської ради

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
КРЕМІНСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
РІШЕННЯ

25 листопада 2019 року

Кремінна

№299

Про розгляд проєктів рішень
міської ради, які виносяться на розгляд 52 сесії міської ради

 Розглянувши проєкти рішень міської ради, які виносяться на розгляд п’ятдесят другої сесії Кремінської міської ради, керуючись статтями 30, 40, 52 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет міської ради

В И Р І Ш И В:

Винести на розгляд 52 сесії міської ради проєкти рішень :

  1. Про внесення змін до номенклатури норм та обсягів накопичення матеріально - технічних засобів для місцевого матеріального резерву для запобігання і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій у місті Кремінна на 2019-2020 роки.
  2. Про передачу майна на відповідальне зберігання з Кремінського виробничого управління водопровідно-каналізаційного господарства до комунального підприємства «Кремінське водопровідно-каналізаційне господарство» Кремінської міської ради.
  3. Про надання згоди на списання з балансу Кремінського виробничого управління водопровідно-каналізаційного господарства основного засобу.
  4. Про передачу технічних паспортів на багатоквартирні житлові будинки з балансу Кремінської міської ради на баланс об’єднання співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ).
  5. Про передачу багатоквартирного житлового будинку № 7 по вулиці Центральна з балансу ДП «КРЕМІНСЬКЕ КОМГОСПОДАРСТВО»на баланс об’єднання співвласників багатоквартирного будинку (ОСББ) «ЦЕНТР 7 - КРЕМІННА».
  6. Про погодження розподілу коштів, отриманих комунальним підприємством «Кремінське водопровідно-каналізаційне господарство» Кремінської міської ради від реалізації металобрухту.
  7. Про визнання таким, що втратило чинність рішення Кремінської міської ради від 23.12.2015 №3/1 “Про делегування Кремінській районній раді повноважень”.
  8. Про внесення змін до рішенняКремінської міської ради від 22.02.2012 №22/5 “Про пайову участь замовників у розвиткуінфраструктури м.Кремінна”.
  9. Про передачу в позичку комунального майна (сміттєвозів).
  10. Про передачу майна з балансу Дочірнього підприємства “Кремінське комгосподарство” комунального підприємства “Кремінна-Комунсервіс” на баланс Кремінської міської ради.
  11. Про укладення договору оренди нерухомого майна з Державною установою “Центр пробації”.

 

Міський голова                                        Ю.ПРОКОПЕНКО

Read 372 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG