Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Середа, 27 листопада 2019 16:51

324 Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 30.01.2018 №52 «Про затвердження регламенту виконавчого комітету Кремінської міської ради»

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
КРЕМІНСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
РІШЕННЯ

25 листопада 2019 року

Кремінна

№ 324

Про внесення змін до рішення
виконавчого комітету від 30.01.2018
№52 «Про затвердження регламенту
виконавчого комітету Кремінської
міської ради»

 

Розглянувши службову записку керуючого справами, секретаря виконавчого комітету Кремінської міської ради Літвін О.Ю. з питання нормативного закріплення використання ініціативи «Розумна взаємодія» у Кремінській міській раді, враховуючи п. 8 Плану заходів на 2019 рік щодо реалізації Національної стратегії сприяння розвитку громадянського суспільства в Україні на 2016-2020, ст. 52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком міської ради

ВИРІШИВ:

  1. Внести зміни до рішення виконавчого комітету від 30.01.2018 №52 «Про затвердження регламенту виконавчого комітету Кремінської міської ради»:
    п. 3.4.1. Регламенту виконавчого комітету Кремінської міської ради викласти у такій редакції:
    «Структурні підрозділи апарату виконавчого комітету міської ради на основі всебічного аналізу стану справ у галузі (напрямку діяльності), аналізу звернень та пропозицій в електронній системі взаємодії з громадськістю, до якої долучилася міська рада, до 10 грудня надають керуючому справами виконкому міськради письмові пропозиції щодо включення у перспективний план питань та конкретних заходів, попередньо погоджених із заступниками міського голови (відповідно до розподілу обов'язків)».
  2. Керуючому справами внести відповідні зміни до положень про структурні підрозділи

 

Міський голова                              Ю.О. ПРОКОПЕНКО

Read 565 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG