Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Понеділок, 18 листопада 2019 16:41

297 Про надання дозволу на проведення послуг розважального характеру цирку-шапіто «Рів’єра»

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
КРЕМІНСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
РІШЕННЯ

18 листопада 2019 року

Кремінна

№297

Про надання дозволу на проведення
послуг розважального характеру
цирку-шапіто «Рів’єра»

 

         Відповідно до рішень Кремінської міської ради шостого скликання від 21 жовтня 2015 року № 65/17 «Про здійснення виносної торгівлі» та № 65/18 «Про пайову участь (внесок) в утриманні об’єктів благоустрою», розглянувши заяву цирку-шапіто «Рів’єра» приватного підприємства «Продюсерський центр «Гастролі в Україні» щодо надання дозволу на розміщення цирку – шапіто на площі Красній міста Кремінна, керуючись ст.ст.140, 143, 144 Конституції України, п.8 ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком Кремінської міської ради

ВИРІШИВ:

  1. Надати дозвіл цирку-шапіто «Рів’єра» ПППЦ «Гастролі в Україні» розташуватися на площі Красній на земельній ділянці 625 м2, з 19.11.2019 по 25.11.2019 з метою надання послуг розважального характеру – циркові вистави.
  2. Спеціалісту планово – фінансового відділу апарату виконкому зробити розрахунок Пайової участі в утриманні об’єктів благоустрою.
  3. Адміністратору, відповідальному за здійснення послуг розважального характеру, видати заявнику Аркуш проведення послуг та режиму роботи.
  4. Приватному підприємству «Продюсерський центр «Гастролі України» укласти угоду з дочірнім підприємством «Кремінське комгосподарство» комунального підприємства «КРЕМІННА – КОМУНСЕРВІС» на виконання робіт з облаштування території та прибирання після завершення гастролей.
  5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови Дзивульського Г.А..

 

Міський голова                                        Ю.О. ПРОКОПЕНКО

Read 551 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG