Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

П'ятниця, 26 липня 2019 13:27

210 Про організацію та проведення конкурсу з призначення управителя багатоквартирних будинків у житловому фонді комунальної власності територіальної громади м.Кремінна (повторно)

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
КРЕМІНСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
РІШЕННЯ

22 липня 2019 року

Кремінна

№ 210

Про організацію та проведення конкурсу
з призначення управителя багатоквартирних
будинків у житловому фонді комунальної
власності територіальної громади м. Кремінна
(повторно)

 

З метою реалізації Закону України «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку», розглянувши протокол засідання конкурсної комісії з призначення правителя багатоквартирних будинків у житловому фонді комунальної власності територіальної громади м. Кремінна від 10.07.2019 № 3, відповідно до Закону України «Про житлово-комунальні послуги», Наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 13.06.2016 № 150, Положення про конкурсну Комісію щодо призначення управителя з управління багатоквартирним будинком, затвердженого рішенням виконавчого комітету міської ради від 27.06.2017 № 137 зі змінами, враховуючи відсутність конкурсних пропозицій, керуючись ст.ст. 30, 52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком міської ради

ВИРІШИВ:

  1. Затвердити Перелік будинків, в яких станом на 21.07.2019 не створені об`єднання співвласників багатоквартирних будинків, співвласники яких не прийняли рішення про форму управління багатоквартирним будинком.
    Додаток 1- 1 арк.
  2. Визначити Перелік об’єктів конкурсу згідно Переліку будинків, в яких станом на 21.07.2019 не створені об`єднання співвласників багатоквартирних будинків, співвласники яких не прийняли рішення про форму управління багатоквартирним будинком.
    Додаток 2 – 1 арк.
  3. Затвердити конкурсну документацію для проведення конкурсу з визначення управителя багатоквартирних будинків
    Додаток 3- 22 арк.
  4. Оголосити конкурс з призначення управителя багатоквартирних будинків у житловому фонді комунальної власності територіальної громади м. Кремінна.
  5. Секретарю виконавчого комітету забезпечити оприлюднення оголошення про проведення конкурсу у ЗМІ.
  6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови Дзивульського Г.А.

 

Міський голова                                       Ю.ПРОКОПЕНКО

Read 372 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG