Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Середа, 30 січня 2019 08:49

15 Про затвердження експлуатаційних нормативів (норм) водоспоживання та водовідведення для населення м.Кремінна у разі відсутності засобів обліку води

Кремінська міська рада
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
РІШЕННЯ № 15

 

від 28 січня 2019 р.
м. Кремінна

 

Про затвердження експлуатаційних нормативів
(норм) водоспоживання та водовідведення для
населення м.Кремінна у разі відсутності засобів
обліку води

 

З метою раціонального використання водних ресурсів, підвищення якості послуг з водопостачання та водовідведення, що надаються населенню міста Кремінна комунальним підприємством «Кремінське виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства», відповідно до ст.ст.13, 29 Закону України «Про питну воду, питне водопостачання та водовідведення», постанови Кабінету Міністрів України від 25 серпня 2004 року №1107 «Про затвердження Порядку розроблення та затвердження нормативів питного водопостачання», керуючись ДБН В.2.5-64:2012, ДБН 360-92, ДБН В.2.5-74:2013, ст. 4 Закону України «Про житлово-комунальні послуги», ст.ст. 30,59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком міської ради

В И Р І Ш И В:

  1. Затвердити нормативи (норми) водоспоживання та водовідведення холодної води в м. Кремінна, які застосовуються у разі відсутності засобів обліку води.
    Додаток 1 – 3 арк.
  1. Комунальному підприємству «Кремінське виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства» здійснювати розрахунки за послуги з постачання питної води і водовідведення, надані споживачам, у яких відсутні засоби обліку споживання води, за затвердженими нормами питомого водоспоживання.
  2. Рішення виконавчого комітету міської ради від 06.04.2006 № 149 «Про затвердження норми витрати води для користувачів внутрішнього водопроводу та каналізації будинків в м.Кремінна» вважати таким, що втратило чинність.
  3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови Дзивульського Г.А.

 

Міський голова                                                 Ю.О.Прокопенко

Read 390 times

Main Menu

Kremins'ka TG