Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Четвер, 04 жовтня 2018 08:10

329 Про надання дозволу на проведення послуг розважального характеру цирку-шапіто «АЛЕКС»

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
РІШЕННЯ № 329

 

від 02 жовтня 2018 р.
м. Кремінна

 

Про надання дозволу на проведення
послуг розважального характеру
цирку-шапіто «АЛЕКС»

 

         Відповідно до рішень Кремінської міської ради шостого скликання від 21 жовтня 2015 року № 65/17 «Про здійснення виносної торгівлі» та № 65/18 «Про пайову участь (внесок) в утриманні об’єктів благоустрою», розглянувши заяву адміністратора цирку – шапіто «АЛЕКС» Брюткіна О.В. щодо надання дозволу на розміщення на площі Красній міста Кремінна цирку – шапіто «АЛЕКС» приватного підприємства «Продюсерський центр «Гастролі України», керуючись ст.ст.140, 143, 144 Конституції України, п.8 ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком Кремінської міської ради

ВИРІШИВ:

  1. Надати дозвіл цирку – шапіто «АЛЕКС» розташуватися на площі Красній, на земельній ділянці 500 кв. м, терміном на 2 дні з 09.10.2018 по 10.10.2018 з метою надання послуг розважального характеру – циркові вистави.
  2. Спеціалісту планово – фінансового відділу апарату виконкому зробити розрахунок Пайової участі в утриманні об’єктів благоустрою.
  3. Адміністратору, відповідальному за здійснення послуг розважального характеру, видати заявнику Аркуш проведення послуг та режиму роботи.
  4. Приватному підприємству «Продюсерський центр «Гастролі України» укласти угоду з дочірнім підприємством «Кремінське комгосподарство» комунального підприємства «КРЕМІННА – КОМУНСЕРВІС» на виконання робіт з облаштування території та вилучення рекламної продукції після завершення гастролей.
  5. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника міського голови з фінансово-економічних питань Макогон Н.М.

 

Міський голова                              Ю.О. Прокопенко

Read 562 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG