Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Вівторок, 05 червня 2018 15:45

198 Про внесення змін до договорів на управління багатоквартирними житловими будинками м.Кремінна

Кремінська міська рада
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
РІШЕННЯ № 198

 

від «31» травня 2018 р.
м. Кремінна

 

Про внесення змін до договорів на
управління багатоквартирними
житловими будинками м.Кремінна

 

Відповідно до Закону України «Про житлово-комунальні послуги», Закону України «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку», Наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 13.06.2016 № 150, розглянувши звернення директора Товариства з обмеженою відповідальністю «АНВІРА-ТЕКС» стосовно зменшення ціни на послуги з утримання будинків та прибудинкових територій у зв’язку з відсутністю технічної можливості їх надання або надання не в повному обсязі, керуючись ст.ст. 29, 40, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком міської ради

 

В И Р І Ш И В :

 

  1. Внести зміни до договорів укладених з управителем багатоквартирних будинків у житловому фонді комунальної власності територіальної громади м.Кремінна Товариством з обмеженою відповідальністю «АНВІРА-ТЕКС» (ТОВ «АНВІРА-ТЕКС») код ЄДРПОУ 34579727, шляхом укладання додаткових угод.
  2. Уповноважити Кремінського міського голову Прокопенка Ю.О. підписати від імені співвласників додаткові угоди до договорів про надання послуг з управління багатоквартирними будинками.
  3. Відділу житлово-комунального господарства та будівництва після укладання додаткових угод до договорів забезпечити висвітлення інформації про ціну послуги по кожному будинку, шляхом розміщення на офіційному веб-сайті міської ради.
  4. ТОВ «АНВІРА-ТЕКС» після укладання додаткових угод до договорів:

 

  • довести до відома співвласників багатоквартирних будинків кожного будинку інформацію про ціну послуги, шляхом розміщення оголошень на інформаційних стендах у під’їздах будинків або на прибудинкових територіях;
  • надати копії додаткових угод до УСЗН Кремінської РДА для проведення перерахунку по пільгам та субсидіям.

 

  1. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови Дзивульського Г.А.

 

Міський голова                                                 Ю.О.Прокопенко

Read 517 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG