Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Понеділок, 29 березня 2021 10:47

6/5 Про внесення змін до рішення міської ради від 27 листопада 2019 року №52/8

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ШОСТА
CECIЯ ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ
Р І Ш Е Н Н Я

«26» березня 2021 року

Кремінна

№ 6/5

Про внесення змін до рішення
міської ради від 27 листопада 2019 року №52/8

 

З метою продовження співробітництва з міжнародною фінансовою організацією Північна екологічна фінансова корпорація (НЕФКО), враховуючи організаційні зміни в діяльності Кремінської міської ради, що відбулися на підставі Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо впорядкування окремих питань організації та діяльності органів місцевого самоврядування і районних державних адміністрацій», керуючись ст. ст. 26, 59, 60, 70 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Внести зміни до рішення міської ради від 27листопада 2019 року № 52/8 «Про здійснення запозичення у 2019 році» (далі - Рішення), а саме:

пункт 2 Рішення викласти наступній редакції:

«2. Уповноважити начальника фінансового відділу Кремінської міської ради Смалько Наталю Миколаївну вчиняти всі необхідні правочини та здійснювати всі передбачені чинним законодавством України дії, пов’язані із залученням запозичення до міського бюджету, шляхом отримання кредиту від міжнародної фінансової організації Північна екологічна фінансова корпорація (НЕФКО) з правом подавати та одержувати необхідні заяви, довідки та інші документи, підписувати документи, правочини (включаючи Кредитний договір), а також вчиняти всі дії, пов’язані із здійсненням запозичення».

  1. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань соціально-економічного розвитку,планування бюджету та фінансів.

 

Міський голова                              Володимир СТРУК

Read 273 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG