Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Понеділок, 08 лютого 2021 13:13

4/26 Про надання згоди на придбання майна у комунальну власність та укладення договору купівлі-продажу об’єкта нерухомого майна

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ЧЕТВЕРТА
CECIЯ ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ
Р І Ш Е Н Н Я

«04» лютого 2021 року

Кремінна

№4/26

Про надання згоди на придбання майна
у комунальну власність та укладення договору
купівлі-продажу об’єкта нерухомого майна

 

З метою задоволення потреб жителів територіальної громади у оздоровленні та відпочинку, зокрема, дітей пільгової категорії, та забезпечення подальшого соціально – економічного розвитку території на виконання (Програми розвитку системи надання послуг соціально незахищеним верствам населення на території Кремінської міської ради), керуючись ст. ст. 25, 26, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада,

ВИРІШИЛА:

  1. Надати згоду дочірньому підприємству «КРЕМІНСЬКЕ КОМГОСПОДАРСТВО» комунального підприємства «КРЕМІННА - КОМУНСЕРВІС» (код ЄДРПОУ 41027673) на придбання у комунальну власність шляхом викупу у встановленому приватним акціонерним товариством лікувально – оздоровчих закладів профспілок України «УКРПРОФОЗДОРОВНИЦЯ» порядку об’єкта нерухомого майна (комплекс будівель та споруд), яке перебуває на праві приватної власності приватного акціонерного товариства лікувально – оздоровчих закладів профспілок України «УКРПРОФОЗДОРОВНИЦЯ», (код ЄДРПОУ 02583780) за адресою: вул. Санаторна, 1, м. Кремінна, Луганська обл., 92900.
  2. Встановити, що зазначена пунктом 1 даного рішення згода надається за умови погашення ПРАТ «УКРПРОФОЗДОРОВНИЦЯ» (ЄДРПОУ 02583780) та ДП «САНАТОРІЙ «ОЗЕРНИЙ» ПРАТ «УКРПРОФОЗДОРОВНИЦЯ» (ЄДРПОУ 02649153) наявної заборгованості зі сплати всіх податків та зборів перед Кремінським міським бюджетом.
  3. Уповноважити директора дочірнього підприємства «КРЕМІНСЬКЕ КОМГОСПОДАРСТВО» комунального підприємства «КРЕМІННА - КОМУНСЕРВІС» (код ЄДРПОУ 41027673) Пригебу Григорія Валентиновича (ІПН 2264205018) на укладення договору - купівлі продажу нерухомого майна зазначеного у пункт 1 даного рішення від імені Кремінської міської ради.
  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію Кремінської міської ради з питань житлово – комунального господарства, розвитку суб'єктів малого підприємництва, торгівлі та побуту, транспорту та зв'язку.

 

Міський голова                               Володимир СТРУК

Read 513 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG