Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Середа, 06 січня 2021 08:52

2/27 Про делегування повноважень

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
КРЕМІНСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ДРУГА
CECIЯ ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ
Р І Ш Е Н Н Я

«23» грудня 2020 року

Кремінна

№ 2/27

Про делегування повноважень

 

 На виконання статей 93 та 101 Бюджетного кодексу України, керуючись статтями 25, 26, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Доручити Кремінському міському голові укласти Договори з головами територіальних громад про отримання коштів у вигляді іншої субвенції на здійснення видатків на утримання КУ «Трудовий архів територіальних громад Кремінського району».
  2. Доручити Кремінському міському голові укласти Договори з головами територіальних громад про отримання коштів у вигляді іншої субвенції та іншої дотації на здійснення видатків на утримання Комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги Кремінської районної ради».
  3. Доручити Кремінському міському голові укласти Договори з головами територіальних громад про отримання коштів у вигляді іншої субвенції на здійснення видатків на утримання Комунального некомерційного підприємства «Кремінська багатопрофільна лікарня Кремінської районної ради».
  4. Уповноважити Кремінського міського голову вчиняти всі необхідні правочини та здійснювати всі передбачені чинним законодавством України дії, пов’язані з залученням міжнародної технічної допомоги, з правом подавати та одержувати необхідні заяви, довідки та інші документи, підписувати документи, правочини, а також вчиняти всі інші дії, пов’язані із залученням міжнародної технічної допомоги.
  5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань соціально-економічного розвитку, планування, бюджету та фінансів.

 

Міський голова                   Володимир СТРУК

Read 461 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG