Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Вівторок, 05 січня 2021 08:14

2/8 Про затвердження Програми соціально-економічного та культурного розвитку міста Кремінна на 2021 рік

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
КРЕМІНСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ДРУГА
CECIЯ ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ
Р І Ш Е Н Н Я

«23» грудня 2020 року

Кремінна

№ 2/8

Про затвердження Програми
соціально-економічного та культурного
розвитку міста Кремінна на 2021 рік

 

Розглянувши клопотання виконавчого комітету Кремінської міської ради щодо затвердження Програми соціально-економічного та культурного розвитку міста Кремінна на 2021 рік, яку ухвалено рішенням виконавчого комітету Кремінської міської ради від 22 грудня 2020 року, відповідно до Закону України «Про державне прогнозування та розроблення програм економічного і соціального розвитку України», основних показників економічного і соціального розвитку міста, керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Затвердити Програму соціально-економічного та культурного розвитку Кремінської громади на 2021 рік, згідно з додатком 1 до цього рішення.
  2. Затвердити Заходи з реалізації Програми соціально-економічного та культурного розвитку Кремінської громади на 2021 рік, згідно з додатком 2 до цього рішення.
  3. Додатки 1-2 до цього рішення є його невід’ємною частиною.
  4. Апарату та виконавчим органам Кремінської міської ради забезпечити виконання заходів Програми соціально-економічного та культурного розвитку міста Кремінна на 2021 рік.
  5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійно діючу комісію Кремінської міської ради з питань соціально-економічного розвитку, планування, бюджету та фінансів.

 

Міський голова                            Володимир СТРУК

Read 405 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG