Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Понеділок, 16 листопада 2020 15:42

65 сесія. Про внесення змін до штатного розпису апарату виконавчого комітету Кремінської міської ради

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
КРЕМІНСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ШІСТДЕСЯТ П’ЯТА
CECIЯ СЬОМОГО СКЛИКАННЯ
Р І Ш Е Н Н Я

11 листопада 2020 року

Кремінна

№65/1

Про внесення змін до штатного
розпису апарату виконавчого
комітету Кремінської міської ради

 

Відповідно до Закону України «Про запобігання та протидію домашньому насильству», враховуючи рішення Кремінської міської ради від 30.09.2020 №64/5 «Про створення структурного підрозділу для осіб, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі Кремінської міської ради», керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Внести зміни до штатного розпису виконавчих органів Кремінської міської ради за КПКВК 0110150 «Організаційне, інформаційно-аналітичне та матеріально-технічне забезпечення діяльності обласної ради, районної ради, районної у місті ради (у разі її створення), міської, селищної, сільської рад»:
    1.1. доповнити відділом для осіб, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі, в кількості 7,5 (сім цілих п’ять десятих) одиниць з 01 грудня 2020 року, та викласти у новій редакції.
    Додаток – 1 арк.
  2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань соціально-економічного розвитку, планування, бюджету та фінансів.

 

Секретар міської ради                        Е. В. ПИЛИПЕНКО

Read 294 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG