Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Середа, 07 жовтня 2020 08:57

64 сесія. Про розробку детального плану території земельної ділянки комунальної власності (вул.Озерна)

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
КРЕМІНСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ШІСТДЕСЯТ ЧЕТВЕРТА
CECIЯ СЬОМОГО СКЛИКАННЯ
Р І Ш Е Н Н Я

«30» вересня 2020 року

Кремінна

№64/20

Про розробку детального плану території земельної ділянки комунальної власності
(вул. Озерна, 52)

 

Розглянувши заяву громадянки -- про розробку детального плану території земельної ділянки житлової забудови з послідуючим її відведенням в приватну власність, керуючись ст. 19, 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», ст. 12, 17 Закону України «Про основи містобудування», ДБН Б.1.1-14:2012 «Склад та зміст детального плану території», Наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства від 16.11.2011 № 290, ст. 25, 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»

ВИРІШИЛА:

  1. Дозволити розробку детального плану території земельної ділянки комунальної власності вільної від забудови, розташованої за адресою: м. Кремінна, вул. Озерна, 52, орієнтовною площею 0,1000 га, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд, відповідно до державних будівельних норм, стандартів і правил.
  2. Визначити:

2.1. Замовником детального плану території – Кремінську міську раду;

2.2. Відповідальним за підшукування замовника, розробку та фінансування детального плану території – громадянка --;

  1. Уповноважити міського голову Прокопенка Ю.О. укласти угоду щодо розроблення детального плану території, зазначеної в п.1 даного рішення
  2. Провести громадські слухання щодо розробленого в установленому порядку детального плану території з врахуванням ст.21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності».
  3. Розроблену і погоджену в установленому законодавством порядку містобудівну документацію – детальний план території подати на затвердження Кремінської міської ради відповідно до чинного законодавства.
  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань землевпорядкування, архітектури, будівництва та екології.

 

Міський голова                     Ю.О. ПРОКОПЕНКО

Read 330 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG