Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Понеділок, 17 серпня 2020 12:33

62 сесія. Про внесення змін до рішення Кремінської міської ради від 02.12.2015 №2/6

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
КРЕМІНСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ШІСТДЕСЯТ ДРУГА
CECIЯ СЬОМОГО СКЛИКАННЯ
Р І Ш Е Н Н Я

 

«12» серпня 2020 року

Кремінна

№ 62/1

 

Про внесення змін до рішення
Кремінської міської ради від
02.12.2015 №2/6

 

У зв’язку з кадровими змінами у складі персоналу Кремінської райдержадміністрації та Кремінської районної організації товариства сприяння обороні України, керуючись п.3 ч.1 ст.26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада

ВИРІШИЛА :

  1. Внести зміни у п.1 рішення Кремінської міської ради від 02.12.2015 №2/6:

- змінити назву посади члена виконавчого комітету міської ради Петрусенко Людмили Іванівни з завідувача КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ "ДОШКІЛЬНИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД №2 "КАТРУСЯ" КРЕМІНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ" на начальника відділу освіти Кремінської районної державної адміністрації;

- змінити назву посади члена виконавчого комітету Світич Світлани Миколаївни з в. о. начальника відділу містобудування та архітектури Кремінської районної державної адміністрації, головного архітектора району на начальника відділу ЖКГ, містобудування, архітектури та цивільного захисту управління ЖКГ, містобудування, архітектури, інфраструктури, енергетики та захисту довкілля Кремінської районної державної адміністрації – головного архітектора.

- виключити назву посади члена виконавчого комітету міської ради Бабушкіна Володимира Веніаміновича у зв’язку з його звільненням з посади голови “Кремінської районної організації товариства сприяння обороні України.”

  1. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань регламенту, законності, депутатської діяльності та етики, зв’язку з засобами масової інформації.

 

Міський голова                              Ю. О. ПРОКОПЕНКО

Read 434 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG