Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Понеділок, 01 червня 2020 10:42

59 сесія. Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою власникам сертифікату на право на земельну частку (пай) по КСП «Діброва» (сіножаті)

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
КРЕМІНСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
П’ЯТДЕСЯТ ДЕВ’ЯТА
CECIЯ СЬОМОГО СКЛИКАННЯ
Р І Ш Е Н Н Я

«27» травня 2020 року

Кремінна

№59/14

Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою власникам сертифікату на право на земельну частку (пай) по КСП «Діброва» громадянкам -- та -- (сіножаті)

 

Розглянувши заяву громадянок -- та --, власників сертифікату на право на земельну частку (пай), як спадкоємиць -- відповідно до Свідоцтв про право на спадщину за законом зареєстрованого в реєстрі за № 102, 103 виданих 16.03.2020 року, щодо надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), керуючись ст. 119 Конституції України, ст.ст. 12, 83, 125-126 та п.п. 16, 17 «Перехідних положень» Земельного кодексу України, Законом України «Про порядок виділення в натурі (на місцевості) земельних ділянок власникам земельних часток (паїв)», Законом України «Про землеустрій», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Кремінська міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Надати дозвіл громадянкам -- та --, власникам сертифікату на право на земельну частку (пай) по КСП «Діброва» серії ЛГ № 006897, на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) № 1034 площею 1,6658 га сіножаті, яка розташована за межами населеного пункту, на території, яка за даними державного земельного кадастру враховується в Кремінській міській раді, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва з послідуючою передачею її у спільну часткову власність (по 1/2 частці).
  2. Громадянкам оформити через землевпорядну організацію, яка має право на виконання цих робіт, технічну документацію із землеустрою, погодити у встановленому законом порядку та надати міській раді на розгляд та затвердження.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань землекористування, архітектури, благоустрою, будівництва та екології.

Міський голова                               Ю.О. ПРОКОПЕНКО

Read 468 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG