Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Понеділок, 01 червня 2020 10:36

59 сесія. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (вул.Мілова)

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
КРЕМІНСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
П’ЯТДЕСЯТ ДЕВ’ЯТА
CECIЯ СЬОМОГО СКЛИКАННЯ
Р І Ш Е Н Н Я

«27» травня 2020 року

Кремінна

№59/19

Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки громадянці --
(вул. Мілова, 65)

 

Розглянувши заяву громадянки -- про надання дозволу на відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства за рахунок земельної ділянки комунальної власності, яка прилягає до її присадибної ділянки та фактично знаходиться в користуванні, керуючись ст.ст. 12, 83, 118, 121, 123 Земельного кодексу України, ст.22 Закону України «Про землеустрій», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Кремінська міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Надати дозвіл громадянці --, яка зареєстрована за адресою: --, на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель комунальної власності житлової забудови, яка розташована по вул. Мілова, 65, м. Кремінна, орієнтовною площею до 0,1900 га для ведення особистого селянського господарства з послідуючою передачею її в приватну власність.
  2. Громадянці Вакулі В.М. оформити через землевпорядну організацію, яка має право на виконання цих робіт, проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки, погодити у встановленому законом порядку та надати міській раді на розгляд та затвердження.
  3. Установити строк виконання даного рішення – 1 (один) рік.
  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань землекористування, архітектури, благоустрою, будівництва та екології.

 

Міський голова                               Ю.О. ПРОКОПЕНКО

Read 377 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG