Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Понеділок, 06 квітня 2020 11:18

57 сесія. Про затвердження Програми забезпечення службовим житлом окремих категорій громадян на 2020-2021 роки

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
КРЕМІНСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
П
ЯТДЕСЯТ СЬОМА CECIЯ СЬОМОГО СКЛИКАННЯ
Р І Ш Е Н Н Я

« 01 » квітня 2020 року

Кремінна

№ 57/ 2

Про затвердження Програми
забезпечення службовим житлом
окремих категорій громадян
на 2020-2021 роки

 

Відповідно до Житлового Кодексу Української РСР, Постанови Ради Міністрів Української РСР від 04.02.1988 №37 (зі змінами), з метою залучення та утримання висококваліфікованих фахівців у сфері освіти, охорони здоров’я, культури, фізичної культури та спорту, соціального захисту населення, житлово-комунальної галузі шляхом забезпечення належних умов проживання, керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Затвердити Програму забезпечення службовим житлом окремих категорій громадян на 2020-2021 роки (надалі Програма), згідно з додатком 1 до цього рішення.
  2. Координація та організація виконання Програми здійснюється відділом житлово-комунального господарства та будівництва Кремінської міської ради.
  3. Контроль за виконання даного рішення покласти на виконавчий комітет Кремінської міської ради та на постійно діючі комісії Кремінської міської ради з питань соціально-економічного розвитку, планування, бюджету та фінансів та з питань житлово–комунального господарства, розвитку суб'єктів малого підприємництва, торгівлі та побуту, транспорту та зв'язку.

 

Міський голова                                  Ю.О.ПРОКОПЕНКО

Read 376 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG