Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Понеділок, 06 квітня 2020 11:15

57 сесія. Про затвердження Програми запобігання виникненню та поширенню, локалізацію та ліквідацію спалахів, епідемій та пандемій коронавірусної хвороби (COVID-19) на території Кремінської міськради

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
КРЕМІНСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
П’ЯТДЕСЯТ СЬОМА
CECIЯ СЬОМОГО СКЛИКАННЯ
Р І Ш Е Н Н Я

«01» квітня 2020 року

Кремінна

№ 57/1

Про затвердження Програми запобігання
виникненню та поширенню, локалізацію
та ліквідацію спалахів, епідемій та
пандемій коронавірусної хвороби (COVID-19)
на території Кремінської міської ради

 

Враховуючи світову пандемію, з метою запобігання виникненню та поширенню на території Кремінської територіальної громади гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, керуючись статтею 91 Бюджетного кодексу України, статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Затвердити міську програму запобігання виникненню та поширенню, локалізацію та ліквідацію спалахів, епідемій та пандемій коронавірусної хвороби (COVID-19) на території Кремінської міської ради, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 (далі -Програма), згідно з додатком 1 до цього рішення.
  2. Передбачити в бюджеті міста Кремінна кошти на заходи, передбачені Програмою, в розмірі 800 000,00 (вісімсот тисяч ) гривень.
  3. Надати право міському голові, за попереднім погодженням з постійною комісією міської ради з питань соціально-економічного розвитку, планування, бюджету та фінансів здійснювати протягом 2020 року в межах загального обсягу бюджетних призначень зміни до Програми з подальшим затвердженням внесених змін міською радою у встановленому порядку.
  4. Внести зміни до рішення міської ради від 30 січня 2019 року №42/15 «Про затвердження Порядку використання коштів матеріального резерву» зі змінами (далі – рішення):
    4.1. Викласти Заходи з реалізації Порядку в новій редакції, згідно з додатком 2 до цього рішення.
    4.2. Викласти Номенклатуру норм та обсягів накопичення матеріально-технічних засобів для місцевого матеріального резерву для запобігання і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій у місті Кремінна на 2019-2020 роки, згідно з додатком 3 до цього рішення.
    4.3. Викласти Фінансування заходів із забезпечення виконання порядку, згідно з додатком 4 до цього рішення.
  5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійно діючу комісію Кремінської міської ради з питань соціально-економічного розвитку, планування, бюджету та фінансів та штаб по організації заходів, щодо запровадження карантину на території Кремінської міської ради.

 

Міський голова                                      Ю.О. Прокопенко

Read 426 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG