Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Понеділок, 23 березня 2020 16:15

56 сесія. Про погодження Проекту землеустрою щодо організації території земельних часток (паїв) (сіножатей та пасовищ) власників сертифікатів на право на земельні частки (пай) із земель колишнього КСП «Діброва»

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
КРЕМІНСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
П’ЯТДЕСЯТ ШОСТА
CECIЯ СЬОМОГО СКЛИКАННЯ
Р І Ш Е Н Н Я

«18» березня 2020 року

Кремінна

№56/17

Про погодження Проекту землеустрою щодо організації території земельних часток (паїв) (сіножатей та пасовищ) власників сертифікатів на право на земельні частки (пай) із земель колишнього КСП «Діброва»

 

Розглянувши клопотання ТОВ «Землевпорядна фірма «Лан» щодо погодження Проекту землеустрою щодо організації території земельних часток (паїв) (сіножатей та пасовищ) власників сертифікатів на право на земельні частки (пай) із земель колишнього КСП «Діброва» розроблену на підставі рішень сесії міської ради від 21.08.2019 року № 49/11 та від 27.11.2019 року № 52/20, керуючись ст. 119 Конституції України, ст.ст. 12, 29, 81, 186 та п.п. 8, 9, 16, 17 «Перехідних положень» Земельного кодексу України, Законом України «Про порядок виділення в натурі (на місцевості) земельних ділянок власникам земельних частко (паїв)», ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Кремінська міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Погодити Проект землеустрою щодо організації території земельних часток (паїв) (сіножатей та пасовищ) власників сертифікатів на право на земельні частки (пай) із земель колишнього КСП «Діброва», розташованих за межами населених пунктів на території, яка за даними державного земельного кадастру враховується в Кремінській міській раді Кремінського району Луганської області.
  2. Контрользавиконаннямданогорішення покластинапостійнукомісіюзпитаньземлекористування, архітектури, благоустрою, будівництвата екології.

 

Міський голова                                        Ю.О. ПРОКОПЕНКО

Read 467 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG