Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Понеділок, 23 березня 2020 16:09

56 сесія. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення КНП «Центр ПМСД Кремінської райради» (вул.Донецька)

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
КРЕМІНСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
П’ЯТДЕСЯТ ШОСТА
CECIЯ СЬОМОГО СКЛИКАННЯ
Р І Ш Е Н Н Я

«18» березня 2020 року

Кремінна

№56/11

Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення КНП «Центр ПМСД Кремінської райради»
(вул. Донецька, 108, пр.1)

 

Розглянувши клопотання КНП «Центр ПМСД Кремінської райради» щодо зміни цільового призначення земельної ділянки з для будівництва та обслуговування будівель торгівлі на для будівництва та обслуговування будівель закладів охорони здоров’я та соціальної допомоги, враховуючи Договір купівлі-продажу 9/100 часток нерухомого майна зареєстрованого в реєстрі за № 1134 виданого 11.12.2018 року з послідуючою передачею земельної ділянки в постійне користування, керуючись ст.ст. 12, 20, 83, 92, 122, 123, 134 Земельного кодексу України, ст.22 Закону України «Про землеустрій», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Кремінська міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Надати дозвіл Комунальному некомерційону підприємству «Центр медико-санітарної допомоги Кремінської районної ради», юридична адреса: м. Кремінна, вул. Побєди, 1А, на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із зміною цільового призначення із земель комунальної власності житлової та громадської забудови, яка розташована по вул. Донецька, 108, м. Кремінна, кадастровий номер: 4421610100:04:095:0015, площею 0,0300 га, із для будівництва та обслуговування будівель торгівлі на для будівництва та обслуговування будівель закладів охорони здоров’я та соціальної допомоги з послідуючою передачею її в постійне користування.
  2. КНП «Центр ПМСД Кремінської райради» оформити через землевпорядну організацію, яка має право на виконання цих робіт, проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки, погодити у встановленому законом порядку та надати міській раді на розгляд та затвердження.
  3. Установити термін виконання даного рішення – 1 (один) рік.
  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань землекористування, архітектури, благоустрою, будівництва та екології.

Міський голова                                          Ю.О. ПРОКОПЕНКО

Read 400 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG