Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Вівторок, 03 грудня 2019 15:10

52 сесія. Про затвердження Проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду (пров.Дружби)

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
КРЕМІНСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
П
ЯТДЕСЯТ ДРУГА CECIЯ СЬОМОГО СКЛИКАННЯ
Р І Ш Е Н Н Я

«27» листопада 2019

Кремінна

№52/35

Про затвердження Проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду громадянину --
(пров. Дружби, 7)

 

Розглянувши заяву громадянина -- щодо передачу в оренду земельної ділянки встановленого розміру відповідно до проекту землеустрою, розробленого на підставі рішення 39 сесії 7 скликання міської ради № 39/16 від 31.10.2018 року, керуючись ст.ст.12, 83, 93, 124 Земельного кодексу України, ст. 287, 288 Податкового кодексу України, Законом України “Про оренду землі”, ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, а рішенням 36 сесії Кремінської міської ради 6 скликання від 11.07.2018 р. № 36/13 “Про встановлення розмірів орендної плати за земельні ділянки, які перебувають у комунальній власності територіальної громади м. Кремінна на 2019 рік” та рішенням 29 сесії міської ради 7 скликання від 31.01.2018 № 29/16 «Про затвердження Типового договору оренди землі, який буде укладатися на земельні ділянки комунальної власності Кремінської міської громади», Кремінська міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Затвердити Проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для будівництва та обслуговування будівель закладів охорони здоров’я та соціальної допомоги – стоматологічного кабінету, яка розташована за адресою: м. Кремінна, пров. Дружби, 7.
  2. Провести державну реєстрацію за Територіальною громадою міста Кремінна в особі Кремінської міської ради права комунальної власності на земельну ділянку із земель житлової та громадської забудови, розташовану за адресою: м. Кремінна, пров. Дружби, 7, кадастровий номер: 4421610100:02:275:0042 площею 0,0040 га.
  3. Передати в оренду громадянину --, який зареєстрований за адресою: --, при умовах виконання п.4. даного рішення, строком на 15 років земельну ділянку комунальної власності із земель житлової та громадської забудови у встановлених межах, кадастровий номер: 4421610100:02:275:0042, площею 0,0040 га, яка розташована за адресою: м. Кремінна, пров. Дружби, 7, для будівництва та обслуговування будівель закладів охорони здоров’я та соціальної допомоги – стоматологічного кабінету.
  4. Орендарю:
    4.1. Виконувати обов'язки землекористувача відповідно до вимог ст. 96 Земельного кодексу України.
    4.2. У місячний термін укласти Договір оренди землі, провести у встановленому законом порядку реєстрацію права оренди.
    4.3. Майново-правові питання вирішувати у встановленому порядку.
    4.4. У п'ятиденний термін після реєстрації права оренди на земельну ділянку надати копію Витягу про реєстрацію права оренди на земельну ділянку Рубіжанській об’єднаній державній податковій інспекції.
    4.5. У п'ятиденний термін після реєстрації права оренди на земельну ділянку надати копії Витягу про реєстрацію права оренди на земельну ділянку до землевпорядного відділу виконавчого комітету міської ради.
  5. Встановити з дати укладання договору оренди землі річну орендну плату за земельну ділянку в розмірі 12 % від нормативної грошової оцінки земельної ділянки з застосуванням наступної індексації відповідно до нормативних актів на наступні роки, з правом перегляду орендної плати один раз у три роки та внесенням орендної плати згідно чинного законодавства шляхом перерахування коштів на рахунок місцевого бюджету.
  6. По закінченню терміну договору оренди землекористувач зобов'язаний провести роботи по поновленню або приведенню до придатного стану для подальшого використання ділянки при її поверненні.
  7. Землевпорядному відділу виконавчого комітету міської ради внести відповідні зміни в земельно-кадастрову документацію після укладення Договору оренди землі та проведення Державної реєстрації права оренди на земельну ділянку.
  8. Копію рішення направити до Рубіжанської ОДПІ для використання у роботі.
  9. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань землекористування, архітектури, благоустрою, будівництва та екології.

 

Міський голова                                      Ю.О. Прокопенко

Read 333 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG