Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Вівторок, 01 жовтня 2019 13:12

50 сесія. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для індивідуального садівництва (сел.Стара Краснянка, пров.Озерний)

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
КРЕМІНСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
П’ЯТДЕСЯТА
CECIЯ СЬОМОГО СКЛИКАННЯ
Р І Ш Е Н Н Я

«25» вересня 2019

Кремінна

№50/11

Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для індивідуального садівництва громадянці --

(сел. Стара Краснянка, пров. Озерний, 14)

 

Розглянувши заяву громадянки -- про надання дозволу на відведення земельної ділянки для індивідуального садівництва за рахунок вільної земельної ділянки комунальної власності, враховуючи довідку КП «Кремінське РБТІ» від 29.07.2019 року № 13, керуючись ст.ст. 12, 83, 118, 121, 123 Земельного кодексу України, ст.22 Закону України «Про землеустрій», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Кремінська міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Надати дозвіл громадянці --, яка зареєстрована за адресою: --, на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель комунальної власності житлової та громадської забудови вільної від забудови, яка розташована по пров. Озерний, 14, сел. Стара Краснянка, орієнтовною площею 0,0600 га для індивідуального садівництва з послідуючою передачею її в приватну власність.
  2. Гр. -- оформити через землевпорядну організацію, яка має право на виконання цих робіт, проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки, погодити у встановленому законом порядку та надати міській раді на розгляд та затвердження.
  3. Установити строк виконання даного рішення – 1 (один) рік.
  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань землекористування, архітектури, благоустрою, будівництва та екології.

 

Міський голова                                                 Ю.О. ПРОКОПЕНКО

Read 365 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG