Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Вівторок, 19 березня 2019 13:40

43 сесія. Про розробку детального плану території земельної ділянки приватної власності (вул.Слобожанська)

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
КРЕМІНСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
СОРОК ТРЕТЯ
CECIЯ СЬОМОГО СКЛИКАННЯ
Р І Ш Е Н Н Я

«13» березня 2019

Кремінна

№43/36

Про розробку детального плану території земельної ділянки приватної власності
(вул. Слобожанська, 101В)

 

Розглянувши клопотання дирекції ТОВ «ВКП «АКВА-ЕЛІТ» про розробку детального плану території земельної ділянки житлової забудови на землі промисловості, керуючись ст. 19, 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», ст. 12, 17 Закону України «Про основи містобудування», ДБН Б.1.1-14:2012 «Склад та зміст детального плану території», Наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства від 16.11.2011 № 290, ст. 25, 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»

ВИРІШИЛА:

  1. Дозволити розробку детального плану території земельної ділянки приватної власності, розташованої за адресою: м. Кремінна, вул. Слобожанська, 101В, кадастровий номер: 4421610100:02:148:0003, площею 0,0866 га, для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості, відповідно до державних будівельних норм, стандартів і правил.
  2. Визначити:

2.1. Замовником детального плану території – Кремінську міську раду;

2.2. Відповідальним за підшукування замовника, розробку та фінансування детального плану території – ТОВ «ВКП «АКВА-ЕЛІТ»;

  1. Уповноважити міського голову Прокопенка Ю. О. укласти угоду щодо розроблення детального плану території, зазначеної в п.1 даного рішення
  2. Провести громадські слухання щодо розробленого в установленому порядку детального плану території з врахуванням ст.21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності».
  3. Розроблену і погоджену в установленому законодавством порядку містобудівну документацію – детальний план території подати на затвердження Кремінської міської ради відповідно до чинного законодавства.
  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань землевпорядкування, архітектури, будівництва та екології.

 

Міський голова                                                                  Ю.О. Прокопенко

Read 477 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG