Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Вівторок, 05 лютого 2019 11:11

42 сесія. Про внесення змін до Положення про Центр надання адміністративних послуг у м.Кремінна у новій редакції

УКРАЇНА
КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
КРЕМІНСЬКОГО РАЙОНУ
ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
СЬОМОГО СКЛИКАННЯ
 СОРОК ДРУГА СЕСІЯ
 РІШЕННЯ № 42/11

“30” січня 2019 року
м. Кремінна

 

Про внесення змін до Положення про
Центр надання адміністративних послуг
у м. Кремінна у новій редакції

 

         У зв’язку з затвердженням структури виконавчих органів Кремінської міської ради з першого січня 2019 року, на виконання Постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до Примірного положення про центр надання адміністративних послуг» від 31.08.2016 № 565 з метою забезпечення реалізації прав, свобод і законних інтересів фізичних і юридичних осіб у сфері надання адміністративних послуг відповідно до Закону України «Про адміністративні послуги» від 06.09.2012 № 5203-VI керуючись п. «б» ст. 27, 54 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Внести зміни до Положення про Центр надання адміністративних послуг у м. Кремінна у новій редакції (далі Положення), а саме пункт 2 розділу ІV «Структура центру» положення викласти в новій редакції:

«2. Робота у Центрі організована через роботу структурних підрозділів відділу надання адміністративних послуг затверджених Структурою виконавчих органів Кремінської міської ради у встановленому законодавством порядку.

Структурні підрозділи відділу надання адміністративних послуг забезпечують надання загальної інформації та консультацій замовникам при їх зверненні за адміністративними послугами у ЦНАП та видачу результатів послуги (якщо послуга не була надана заявнику під час звернення). До складу структурних підрозділів відділу входять адміністратори та державні реєстратори ЦНАП і представники суб’єктів надання адміністративних послуг (за узгодженістю сторін).

ЦНАП облаштований у місцях прийому суб’єктів звернень інформаційними стендами із зразками відповідних документів та інформацією в обсязі, достатньому для отримання адміністративної послуги без сторонньої допомоги. Аналогічна інформація міститься на веб-сайті ЦНАП.

У ЦНАП існує можливість надання суб’єктам звернення консультацій та інформації про хід розгляду їх заяв за допомогою засобів телекомунікації (телефону, електронної пошти).»

  1. Контроль за виконанням даного рішення покласти та постійну комісію міської ради з питань регламенту, депутатської діяльності, гласності та законності.

 

Міський голова                                      Ю.О. Прокопенко

Read 454 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG