Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

П'ятниця, 30 листопада 2018 13:06

40 сесія. Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), які знаходяться у користуванні громадян

УКРАЇНА
КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
КРЕМІНСЬКОГО РАЙОНУ
ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
СЬОМОГО СКЛИКАННЯ
СОРОКОВА СЕСІЯ
РІШЕННЯ № 40/8

 «28» листопада 2018 р.
м. Кремінна

 

Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), які знаходяться у користуванні громадян

 

Розглянувши заяви громадян про надання дозволу міської ради на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), які знаходяться у користуванні громадян, враховуючи правовстановлюючі документи та технічний паспорт на жилий будинок, а також рішення 39 сесії Кремінської міської ради 7 скликання від 31.10.2018 р. № 39/2 «Про затвердження переліку назв вулиць, провулків, площ та проспектів на території Кремінської міської ради», керуючись ст.ст. 12, 83, 118, 120, 121, 122, 123 Земельного кодексу України, Законом України «Про державний земельний кадастр» (із змінами та доповненнями), ст.22 Закону України «Про землеустрій», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Кремінська міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Надати дозвіл на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) комунальної власності територіальної громади із земель житлової та громадської забудови, які знаходяться у користуванні громадян, наступним громадянам:

1.1. --, яка мешкає за адресою: --, та --, який мешкає за адресою: м--, на земельну ділянку за адресою: м. Кремінна, вул. Харківська, 116, площею відповідно до технічного паспорту на жилий будинок (домоволодіння) але не більше:

1000 кв. м. для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд;

на якій розташований житловий будинок, що є власність заявників відповідно до Свідоцтв про право на спадщину за законом зареєстрованого в реєстрі за № 80 виданого 28.09.2018 року (1/2 частина майна гр. --) та зареєстрованого в реєстрі за № 94 виданого 09.10.2018 року (1/2 частина майна гр. --).

1.2. --, який мешкає за адресою: --, на земельну ділянку за адресою: м. Кремінна, пров. Яровий, 3, площею відповідно до технічного паспорту на жилий будинок (домоволодіння) але більше:

1000 кв. м. для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд;

на якій розташований житловий будинок, що є власністю заявника відповідно до Договору дарування зареєстрованого в реєстрі за № 753 виданого 21.05.2002 року.

1.3. --, яка мешкає за адресою: --, на земельну ділянку за місцем проживання, площею відповідно до технічного паспорту на жилий будинок індивідуального житлового фонду але не більше:

1000 кв. м. для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд,

на якій розташований житловий будинок, що є власністю заявника відповідно до Договору купівлі-продажу зареєстрованого в реєстрі за № 631 виданого 22.03.1999 року.

1.4. --, який мешкає за адресою: --, на земельну ділянку за місцем проживання, площею відповідно до технічного паспорту на жилий будинок індивідуального житлового фонду але не більше:

1000 кв. м. для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд,

на якій розташований житловий будинок, що є власністю заявника відповідно до Свідоцтва про право на спадщину за законом зареєстрованого в реєстрі за № 653 виданого 22.04.1974 року.

1.5. --, який мешкає за адресою: --, на земельну ділянку за місцем проживання, площею відповідно до технічного паспорту на садибний (індивідуальний) житловий будинок але не більше:

1000 кв. м. для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд,

на якій розташований житловий будинок, що є власністю заявника відповідно до Рішення суду Кремінського району виданого 06.03.2014 року справа № 414/438/14-ц.

1.6. --, який мешкає за адресою: --, на земельну ділянку за адресою: м. Кремінна, пров. Мельникова, 22, площею відповідно до технічного паспорту на жилий будинок індивідуального житлового фонду але не більше:

1000 кв. м. для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд,

на якій розташований житловий будинок, що є власністю заявника відповідно до Договору купівлі-продажу зареєстрованого в реєстрі за № 1633 виданого 07.06.1984 року.

1.7. --, яка мешкає за адресою: --, на земельну ділянку за місцем проживання, площею відповідно до технічного паспорту на садибний (індивідуальний) житловий будинок але не більше:

1000 кв. м. для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд,

на якій розташований житловий будинок, що є власністю заявника відповідно до Рішення Кремінського районного суду виданого 04.09.2018 року справа № 414/1783/18.

1.8. ---, яка мешкає за адресою: --, на земельну ділянку за місцем проживання, площею відповідно до технічного паспорту на садибний (індивідуальний) житловий будинок але не більше:

1000 кв. м. для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд,

на якій розташований житловий будинок, що є власністю заявника відповідно до Свідоцтва про право на спадщину за законом зареєстрованого в реєстрі за № 1969 виданого 14.11.2018 року.

  1. Встановити термін виконання даного рішення – 1 (один) рік з дня прийняття рішення.
  2. Документацію виконану за допомогою землевпорядної організації, яка має право на проведення даних видів робіт, надати на розгляд та затвердження у встановленому законом порядку. Площі земельних ділянок, вказаних у п. 1 даного рішення, по результатах виконання землевпорядних робіт уточнюються.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань землекористування, архітектури, благоустрою, будівництва та екології.

 

Міський голова                                                               Ю.О. Прокопенко

Read 457 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG