Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

П'ятниця, 30 листопада 2018 11:04

40 сесія. Про передачу в позичку комунального майна

УКРАЇНА
КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
КРЕМІНСЬКОГО РАЙОНУ
ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
СЬОМОГО СКЛИКАННЯ
СОРОКОВА СЕСІЯ
РІШЕННЯ №40/3

«28» листопада 2018 року
м. Кремінна

 

Про передачу в позичку комунального майна

 

         З метою забезпечення потреб населення м. Кремінна, враховуючи листи відділу освіти та відділу культури Кремінської районної державної адміністрації, комунальної установи «Кремінське районне територіальне медичне об’єднання», комунальної установи «Кремінський районний центр первинної медико-санітарної допомоги», відповідно до ст. 827 Цивільного кодексу України, керуючись ч.5 ст. 16, ст. ст.25, 59, ч.5 ст. 60 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Передати в позичку відділу культури Кремінської районної державної адміністрації Луганської області комп’ютер AMD X2 4020 (у зборі) в кількості одна штука, а також будівлі та приміщення для утримання бібліотечних та клубних закладів, які діють на території Кремінської міської ради, згідно з додатком 1 до цього рішення.
  2. Передати комунальній установі «Кремінське районне територіальне медичне об’єднання» в позичку холодильник Nord Dx-239-7 в кількості 1 штука.
  3. Передати відділу освіти Кремінської районної державної адміністрації в позичку для дитячих навчальних закладів «Ластівка» та «Катруся» кондиціонери марки АС Elektrik QUT -24 HN1 у кількості 2 штук та для дитячих навчальних закладів «Ластівка», «Катруся», «Малятко», «Зірочка» , «Берізка» мотокоси марки Амур БТ-4200 у кількості 5 штук.
  4. Передати в позичку відділу освіти Кремінської районної державної адміністрації Луганської області будівлі з господарськими будівлями та спорудами для утримання дошкільних навчальних закладів, які діють на території Кремінської міської ради, згідно з Додатком 2 до цього рішення.
  5. Передати в позичку комунальній установі «Кремінський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» для утримання фельдшерських пунктів та здоровпункту, які діють на території Кремінської міської ради, приміщення та будівлі з господарськими будівлями та спорудами згідно з Додатком 3 до цього рішення.
  6. Кремінському міському голові підписати договори позички щодо вказаного комунального майна строком з 01.01.2019 по 31.12.2019.
  7. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійно діючу комісію з питань соціально-економічного розвитку, планування,бюджету та фінансів.

 

Міський голова                     Ю.О. Прокопенко

Read 599 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG