Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Середа, 07 листопада 2018 13:37

39 сесія. Про затвердження технічної документації із землеустрою та укладання договору сервітуту на частину земельної ділянки з ДП «Кремінське ЛМГ» (територія Сіточного лісництва)

УКРАЇНА
КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
КРЕМІНСЬКОГО РАЙОНУ
ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
СЬОМОГО СКЛИКАННЯ
ТРИДЦЯТЬ ДЕВ’ЯТА СЕСІЯ
РІШЕННЯ № 39/22

« 31 » жовтня 2018 р.
м. Кремінна

 

Про затвердження технічної документації із землеустрою та укладання договору сервітуту на частину земельної ділянки з ДП «Кремінське ЛМГ»
(територія Сіточного лісництва)

 

Розглянувши технічну документацію із землеустрою, розробленої на підставі договору з врахуванням листа Луганської обласної державної адміністрації - Луганської обласної військово-цивільної адміністрації від 05.07.2018 року № 6/31-3995, враховуючи погодження ДП «Кремінське ЛМГ» та Луганської обласної державної адміністрації - Луганської обласної військово-цивільної адміністрації, керуючись ст.ст. 12, 83, 99, 186 Земельного кодексу України, ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Кремінська міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Затвердити Технічну документацію із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, що перебуває в постійному користуванні державного підприємства «Кремінське лісомисливське господарство» на території Сіточного лісництва, на яку поширюється право сервітуту Кремінської міської ради – право проїзду на транспортному засобі по наявному шляху, розташованої за межами населених пунктів, на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в Кремінській міській раді Кремінського району Луганської області.
  2. Укласти договір сервітуту з Державним підприємством «Кремінське лісомисливське господарство», юридична адреса: м. Кремінна, вул. Хвойна, 1, безстроковий та безоплатний на частину земельну ділянку державної власності із земель лісогосподарського призначення у встановлених межах, кадастровий номер: 4421610100:06:001:0351, загальної площі 2911,9082 га на площу 0,7822 га, яка розташована за межами населених пунктів території Сіточного лісництва ДП «Кремінське ЛМГ», на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в Кремінській міській раді Кремінського району Луганської області, для права проїзду на транспортному засобі по наявному шляху з правом поліпшення дорожнього шляху.
  3. Внести відомості про межі частини земельної ділянки, на яку поширюється право сервітуту, до Державного земельного кадастру.
  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань землекористування, архітектури, благоустрою, будівництва та екології.

Міський голова                                      Ю.О. Прокопенко

Read 510 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG