Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Четвер, 23 серпня 2018 15:45

37 сесія. Про внесення змін до договору оренди землі, укладеного з ПАТ «Луганське регіональне управління автобусних станцій» (пл.Кооперативна)

УКРАЇНА
КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
КРЕМІНСЬКОГО РАЙОНУ
ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
СЬОМОГО СКЛИКАННЯ
ТРИДЦЯТЬ СЬОМА СЕСІЯ
РІШЕННЯ № 37/30

 

«15» серпня 2018 р.
м. Кремінна

 

Про внесення змін до договору оренди землі від 26.04.2005 р. (з доповненнями) укладеного з ПАТ «Луганське регіональне управління автобусних станцій»
(пл. Кооперативна, 50)

 

Розглянувши клопотання ТОВ «Регіональне управління автобусних станцій» щодо внесення змін до договору оренди землі у зв’язку зі зміною банківських реквізитів та внесення відповідних змін до статутних документів, керуючись ст. 26, 59 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Законом України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обмежень», Кремінська міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Внести зміни до Договору оренди землі від 26.04.2005 року (з доповненнями), який зареєстрований у Кремінському районному відділі Луганської регіональної філії ДП «Центр ДЗК» від 25.05.2005 р. за № 216101/040542200033 та відповідно до якого зареєстровано право оренди землі у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно від 06.02.2017 року за № 18963918, а саме:

- змінити банківські реквізити юридичної особи орендаря ТОВ «РЕГІОНАЛЬНЕ УПРАВЛІННЯ АВТОБУСНИХ СТАНЦІЙ»

  1. Усі інші умови вищезазначеного договору оренди землі залишити без змін.
  2. Орендарю в місячний строк укласти Додаткову угоду № 8 до вищевказаного договору оренди землі та провести у встановленому законом порядку внесення змін до Державного реєстру речових прав на нерухоме майно.
  3. По закінченню строку дії договору оренди з угодами землекористувач зобов’язаний провести роботи по поновленню договору оренди землі або приведенню в належний стан для подальшого використання ділянки при її поверненні.
  4. Орендарю у п'ятиденний термін після внесення у Державний реєстр права оренди на земельну ділянку із змінами надати копії Інформаційної довідки з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно до землевпорядного відділу виконавчого комітету міської ради.
  5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань землекористування, архітектури, благоустрою, будівництва та екології.

 

Міський голова                                      Ю.О. Прокопенко

Read 484 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG