Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Вівторок, 17 липня 2018 16:44

36 сесія. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (пров.Трудовий)

УКРАЇНА
КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
КРЕМІНСЬКОГО РАЙОНУ
ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
СЬОМОГО СКЛИКАННЯ
ТРИДЦЯТЬ ШОСТА СЕСІЯ
РІШЕННЯ № 36/16

« 11 » липня 2018 р.
м. Кремінна

 

Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд гр. --
(пров. Трудовий. 7)

 

Розглянувши заяв громадянина -- щодо добровільної відмови від права користування земельною ділянкою та заяву громадянина -- щодо виділення земельної ділянки вільної від забудови для будівництва та обслуговування жилого будинку, керуючись ст.ст. 12, 83, 118, 121, 122, 123, 134 Земельного кодексу України, ст.22 Закону України «Про землеустрій», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Кремінська міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Визнати таким , що втратило чинність рішення виконавчого комітету міської ради від 12.11.1993 року № 889 у зв’язку з добровільною відмовою громадянином -- від права користування земельною ділянкою.
  2. Надати дозвіл громадянину --, який мешкає за адресою: --, на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель комунальної власності житлової та громадської забудови вільної від забудови, яка розташована по пров. Трудовий, 7, м. Кремінна, площею 0,10 га, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з послідуючою передачею її в приватну власність.
  3. Гр. -- оформити через землевпорядну організацію, яка має право на виконання цих робіт, проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки, погодити у встановленому законом порядку та надати міській раді на розгляд та затвердження.
  4. Установити строк дії виконання даного дозволу – 1 (один) рік.
  5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань землекористування, архітектури, благоустрою, будівництва та екології.

Міський голова                                               Ю.О. Прокопенко

Read 459 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG